Αλμέιδα: «Πρέπει να βελτιωθούμε στα τελειώματα των φάσεων»
Ο Αργεντινός τεχνικός μίλησε για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να βελτιωθεί στα τελειώματα των φάσεων για να βάζει περισσότερα γκολ.
Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (26/11, 17:00) και ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε στη NOVA ενόψει του ματς με τους Ηπειρώτες.
Ο Λατινοαμερικάνος προπονητής περιμένει από την ομάδα του να παρουσιαστεί καλύτερη στα επόμενα παιχνίδια.
Ο Αργεντινός τεχνικός στάθηκε στο γεγονός ότι για ακόμη μία φορά η Ένωση είχε πολλούς διεθνείς στη διακοπή ενώ αναφέρθηκε και σε όσα πρέπει να βελτιώσει η ομάδα του για να πάρει τη νίκη.
Όσα είπε ο Αλμέιδα:
Για τις σκέψεις του το διάστημα της διακοπής μέχρι να επιστρέψουν οι παίκτες από τις Εθνικές: «Από τη μία πλευρά είμαι χαρούμενος που οι παίκτες μου πηγαίνουν στις Εθνικές. Σίγουρα αλλάζει ο τρόπος της προπόνησης γιατί είμαστε λιγότεροι διαθέσιμοι. Είναι φυσιολογικό μια ομάδα που έχει παίκτες που συμμετέχουν στις Εθνικές τους να συμβαίνουν αυτά».
Για το τι προλαβαίνει να δουλέψει σε μόλις δύο μέρες ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Πρέπει να μπορέσουμε να ξανακάνουμε αυτό που κάνουμε μέχρι τώρα. Είναι πολύ σημαντικό να δούμε πως επιστρέφουν οι διεθνείς και από εκεί και πέρα προγραμματίζω το επόμενο παιχνίδι. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι περίεργο. Να προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε στον δρόμο που έχουμε χαράξει και να συλλέξουμε πολλές πληροφορίες για τον αντίπαλο».
Για το πως περιμένει το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, μια ομάδα πολύ τακτοποιημένη αγωνιστικά. Σε σχέση με πέρυσι έχουν βελτιωθεί. Θέλω να σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας γνωρίζοντας ότι ο αντίπαλος έχει καλά στοιχεία».
Για το αν σκέφτεται το γεγονός ότι πέρυσι είχε ηττηθεί στα Ιωάννινα και τι πρέπει να προσέξει η ΑΕΚ περισσότερο: «Για να γίνει η διαφορά το πρώτο που σκέφτομαι είναι να το κερδίσουμε. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να εμβαθύνουμε σε αυτό και να βελτιώσουμε τον τρόπο που παίζουμε. Να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο στα τελειώματα και να βάλουμε περισσότερα γκολ».
- «Διπλό» των Σπερς στο Ντιτρόιτ – Τα αποτελέσματα του ΝΒΑ
- Ο Γιαννακόπουλος και το μήνυμα στους παίκτες του Παναθηναϊκού
- «Fake news»: Η ανάρτηση του Φρανσίσκο για τα σενάρια περί συμφωνίας με την Μπαρτσελόνα (pic)
- «Στον… αέρα ο Χεζόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης – Έχει πρόβλημα με τον Σκαριόλο»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (24/2): Πού θα δείτε το Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός και το παιχνίδι του Τσιτσιπά
- Ψάχνει σπουδαία ανατροπή στο Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός
- Συγκλονίζει η Βον: «Το χειρουργείο μετά το ατύχημα με έσωσε από τον ακρωτηριασμό»
- Ζάκελι: «Η Ελλάδα είναι το φαβορί στον όμιλό μας»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/yun-xu-qZFCovYUBSo-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442