Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού έχει προλάβει να σκοράρει 14 πόντους στο ημίχρονο: Σε 16:39 συμμετοχής για την ακρίβεια. Ο Κάνααν έχει 4/4 τρίποντα και τον ακολουθεί ο άλλος σεσημασμένος, ο Άλεκ Πίτερς με 2/3. Κάτι σε 6/7 οι δύο τους όταν οι συμπαίκτες του μαζί μετρούν ως εδώ 0/5.
Ναι, συνεχίζουν από εκεί που σταμάτησαν οι δύο τους σε μια χρονιά που βλέπουν το καλάθι σαν βαρέλι πίσω από την γραμμή του τρίποντου
Θυμίζουμε ότι την Πέμπτη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα έκανε ρεκόρ καριέρας στην Euroleague με 28 πόντους και ο Κάνααν έβαζε ακόμη 15 στον ερυθρόλευκο λογαριασμό: 43 από τους 88 με 8 τρίποντα (4 ο καθένας).
Τι λένε ως τώρα οι αριθμοί; Ο Άλεκ Πίτερς έχει 50% στην Euroleague (19/38) και 70% στο πρωτάθλημα (14/20). Ο Αϊζάια Κάνααν έχει 52,1 % στην Euroleague (25/48) ενώ σκοράρει με τεράστια συνέπεια έξω από το τρίποντο και στο πρωτάθλημα (17/30). Συνολικά μετρά 43/78 σε 15 παιχνίδια, άρα 55,2%.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Το Madison Square Garden και η ιστορική «δίψα» των Νικς αποτελούν ισχυρό κίνητρο για τον Greek Freak, σε ένα καλοκαίρι που προμηνύεται καθοριστικό για το μέλλον του
LIVE: Μπράγκα – Μπέτις. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράγκα – Μπέτις για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2.
Την πρόκρισή της στην τελική φάση του World Cup εξασφάλισε η Εθνική πόλο των ανδρών, καθώς με 7 γκολ του Αργυρόπουλου νίκησε με 14-11 την Ολλανδίας στο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης» της Αλεξανδρούπολης,