Δεν άλλαξε θέση η Μαρία Σάκκαρη στην παγκόσμια κατάταξη τένις γυναικών, που διατηρεί η WTA, ολοκληρώνοντας ουσιαστικά τη σεζόν πολύ ψηλά.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια παρέμεινε στην 9η θέση του κόσμου, ενώ στην κορυφή επέστρεψε η Ιγκα Σβιάτεκ. η οποία νίκησε εύκολα την Αμερικανίδα, Τζέσικα Πεγκούλα, κατακτώντας τον τίτλο στους αγώνες των WTA Finals.
Αυτή είναι η θέση της Μαρίας Σάκκαρη στην παγκόσμια κατάταξη
Η Πολωνή ήταν καταιγιστική και σε μόλις 59 λεπτά νίκησε εύκολα την Αμερικανίδα, με 6-1, 6-0 κατακτώντας τον τίτλο χάρη στον οποίο θα κλείσει τη σεζόν ως Νο1 του κόσμου ξεπερνώντας την Αρίνα Σαμπαλένκα.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Πολωνή πρωταθλήτρια ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν με σερί 11 νικών, από το τουρνουά του Πεκίνου μέχρι τον τελικό του Κανκούν, ενώ παράλληλα η 22χρονη έγινε η νεαρότερη κάτοχος του τίτλου μετά την Πέτρα Κβίτοβα το 2011 στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και η 2η Πολωνή μετά από την Αγκνιέσκα Αζαρένκα το 2015 στη Σιγκαπούρη.
Με αυτόν τον τίτλο η Σβίατεκ έφτασε τους 6 μέσα στο 2023, αλλά και τους συνολικά 17 τίτλους στην καριέρα της.
Τεράστιο βήμα παραμονής στη Serie A έκανε η Φιορεντίνα μετά το 4-1 επί της Κρεμονέζε στο «Τζοβάνι Τζίνι». Οι «Βιόλα» ανέβηκαν στην 16η θέση αφήνοντας ζώνη του υποβιβασμού τη σημερινή τους αντίπαλο.
Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε στο «meridiansports» και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, ενώ στάθηκε στην σημασία της επιστροφής του Λεσόρ για τον Παναθηναϊκό.