Έξαλλοι είναι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το γκολ το οποίο τους ακύρωσε το VAR, στο ματς κόντρα στη Φούλαμ, στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης.
Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με την Φούλαμ.
Κι όμως το VAR δεν μέτρησε το καθαρό γκολ της Γιουνάιτεντ
Μετά από εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά και το γύρισμα του Γκαρνάτσο μέσα στην περιοχή, ο ΜακΤόμινεϊ με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.
Ο VARίστας, έκρινε πως ο Μαγκουάιρ, ήταν σε θέση οφσάιντ και επηρέαζε την φάση, για αυτό κάλεσε τον διαιτητή να δει τη φάση και να αποφασίσει αν ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επηρέαζε την φάση και τον αντίπαλο γκολκίπερ, κάτι που τελικά και έγινε και το γκολ δεν μέτρησε. Και όλα αυτά μετά από αρκετά λεπτά διακοπής.
Δείτε την επίμαχη φάση στο Φούλαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:
🚨 GOAL | Scott McTominay opens the scoring for Manchester United. 1-0
🚨 | Manchester United robbed of another goal! This image is incorrect, they draw lines wherever the hell they please now! @FA_PGMOL 😡 VAR get in the bin! 🚮 #mufcpic.twitter.com/LzArXb5KPq
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η Λίντσεϊ Βον υπέστη σοβαρή πτώση και αποσύρθηκε από τον αγώνα κατάβασης από τον αγώνα κατάβασης στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2026 την Κυριακή, στην Κορτίνα ντ΄ Αμπέτσο.
Η Χάποελ Τελ Αβίβ έχει καταθέσει πρόταση για τον Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις και δημοσίευμα του Sport5 υποστηρίζει πως έχει κερδίσει την κούρσα για τον παίκτη.