Πεγκούλα – Σάκκαρη 2-0: «Αντίο» στα WTA Finals με ήττα
Η Μαρία Σάκκαρη είπε «αντίο» στα WTA Finals με ήττα από την Τζέσικα Πεγκούλα με 2-0 σετ.
Η Μαρία Σάκκαρη είπε «αντίο» στα WTA Finals με νέα ήττα από την Τζέσικα Πεγκούλα με 2-0 σετ (6-3, 6-2) για το τελευταίο παιχνίδι στον Bacalar όμιλο.
Η Πεγκούλα είχε εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο με την Ελληνίδα τενίστρια να αποχαιρετά τη διοργάνωση με τρεις συνεχόμενες ήττες έπειτα από τη βαριά ήττα της πρεμιέρας στο Κανκούν κόντρα στην Αρίνα Σαμπαλένκα, αλλά και από την Έλενα Ριμπάκινα.
Στο πρώτο σετ η Πέγκουλα έκανε εύκολα το 5-1 με τη Σάκκαρη να καταφέρνει να μειώσει σε 5-3 πριν το κατακτήσει η πρώτη με 6-3. Η Νο1 τενίστρια του κόσμου έκανε το έργο της πιο εύκολο στο δεύτερο σετ αφού προηγήθηκε με 4-0, με την Ελληνίδα να μειώνει σε 4-2. Εν τέλει κατέκτησε και το δεύτερο σετ με 6-2.
Στη 10η φορά που αναμετρήθηκαν οι δύο τενίστριες η Πεγκούλα ισοφάρισε τα μεταξύ τους ματς (5-5).
- Καλή ευκαιρία του Ολυμπιακού με Ελ Κααμπί (vid)
- Μπενίτεθ: «Δίκαιο το αποτέλεσμα με ΠΑΟΚ, μπορούσαμε να είχαμε καλύτερες επιλογές»
- Άνοιξε το σκορ η ΑΕΚ με Κοϊτά (vid)
- ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-0: Ισοπαλία στην Τούμπα με δύο χαμένους
- LIVE: Ολυμπιακός – ΑΕΚ
- Πρεμιέρα της Ίντερ Μαϊάμι στο νέο της γήπεδο – Εντυπωσιακές εικόνες από το Nu Stadium (vid)
- ΑΕΚ: 11άδα που επέλεξε ο Νίκολιτς για το «Καραϊσκάκη» (pic)
- Ολυμπιακός: Η 11άδα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442