Κόντρα στη Ζενγκ η Μαρί Σάκκαρη στην πρεμιέρα του Zhengzhou Open
Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Τσινγουέν Ζενγκ (Νο24) την Τετάρτη (11/10) για την πρεμιέρα του Zhengzhou Open.
Η Τσινγουέν Ζενγκ (Νο24) θα είναι η αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη για τον δεύτερο γύρο του Zhengzhou Open.
Την Τετάρτη (11/10) θα ριχτεί στην μάχη με την Κινέζα την οποία έχει κερδίσει δύο φορές σε ισάριθμους αγώνες στο παρελθόν. Η Ζενγκ επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ (6-4, 6-3) της Κατερίνα Βολόντκο στον πρώτο γύρο του τουρνουά.
Υπενθυμίζεται πως η Σάκκαρη αποκλείστηκε στα προημιτελικά του China Open έμεινε κι επίσημα εκτός 8άδας για το WTA Finals, εκτός αν υπάρξει αποχώρηση.
- Πώς αντέδρασε ο προπονητής της Νορβηγίας για τη spider-cam: «Η μπάλα πέφτει ευθεία από τον ουρανό» (vid)
- Η FIFA πήρε θέση για το γκολ της Αγγλίας και την spider-cam: «Ο αισθητήρας δεν κατέγραψε κάποια επαφή»
- Ο ΠΑΟΚ δίνει 2 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για Τολιόπουλο – Το «χρυσό» συμβόλαιο στον Έλληνα γκαρντ
- Έδωσε το σύνθημα ο Λαουτάρο: «Άλλο ένα βήμα, η Αργεντινή έδειξε από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη» (pics)
- Ο Μέσι έγινε έξαλλος με τον διαιτητή Πινέιρο: «Να μου μιλάς με σεβασμό, όπως εγώ» (vid)
- «Η Ντουμπάι έχει καταθέσει πρόταση στην Μπαρτσελόνα για τον Σενγκέλια»
- Μέσι μετά την πρόκριση: «Υποφέραμε ξανά, αλλά αυτή η ομάδα δεν σταματά ποτέ να πιστεύει»
- Αυτός είναι ο νέος κανονισμός VAR που εξηγεί την αποβολή του Εμπολό στο Αργεντινή – Ελβετία (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442