Μετά τον Βινίσιους Τζούνιορ, η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να «δέσει» με νέο πολυετές συμβόλαιο κι άλλο ένα πανάκριβο περιουσιακό στοιχείο της, τον Ροντρίγκο, φτάνοντας σε συμφωνία μαζί του για επέκταση της συνεργασίας τους έως το 2028.
Ο διεθνής Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, που αποκτήθηκε το 2019 από τη Σάντος αντί 45 εκατ. ευρώ είχε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι 2025 και συμφώνησε να το επεκτείνει για άλλα τρία χρόνια με ταυτόχρονη (πολύ) σημαντική αύξηση των αποδοχών του, με την επίσημη ανακοίνωση να αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Το πλέον ενδιαφέρον στην όλη συζήτηση που έχει γίνει ανάμεσα στους Μαδριλένους και τον Ροντρίγκο έχει να κάνει με τη ρήτρα εξαγοράς του (buy-out) που μπήκε στο συμβόλαιό του, η οποία όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ θα φτάσει το 1 δισεκατομμύριο ευρώ.
Σ’ αυτά τα 4 χρόνια που φοράει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο 22χρονος άσος έχει μετρήσει 39 γκολ και 33 ασίστ σε 179 επίσημα παιχνίδια.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Με μία από τις πιο δυνατές ομάδες των τελευταίων ετών ετοιμάζεται να αγωνιστεί το Σάββατο (21/2) η ελληνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.