Θυέλλα αντιδράσεων ξεσήκωσε στην πλατφόρμα «Χ» (πρώην Twitter) ο πρώην σεναριογράφος των κειμένων του γνωστού σόου στην Αμερική «Saturday Night Live» ο οποίος σχολίασε με απαράδεκτο τρόπο τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού από τα «Φιλαράκια» Μάθιου Πέρι, το περασμέο Σάββατο.

Την ώρα που όλος ο κόσμος θρηνεί για τον χαμό του αγαπημένου ηθοποιού ο γνωστός κωμικός Κέβιν Μπρέναν, επέλεξε να κάνει «πλάκα» και με την θλιβερή είδηση του θανάτου γράφοντας στον λογαριασμό που διατηρεί με το όνομα «The MLC Podcast»: «Πνιγμένος στο τζακούζι; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ», έγραφε η πρώτη του ανάρτηση!

Δείτε την ανάρτηση στο «Χ»:


Είναι κοινώς παραδεκτό ότι ο τρόπος μίλησε για την απώλεια του «Τσάντλερ» ήταν «άκομψος», «κακός» και «απαίσιος».

Οι χρήστες της πλατφόρμας ωστόσο δεν άφησαν ασχολίαστη την ανάρτηση εκφράζοντας την απορία τους κάτω από την ανάρτηση: «Γιατί είναι αστείο να πνιγεί κανείς στο τζακούζι;» ρωτούσαν και εκείνος απάντησε ξανά ειρωνικά «επειδή δεν είναι πολύ βαθιά».

Τα κακά αστεία δεν σταμάτησαν εκεί

Λίγο αργότερα, ο -όχι και τόσο αστείος τελικά- κωμικός σε μια προσπάθεια να απολογηθεί απάντησε σε ανάρτηση από το TMZ λέγοντας: «Δεν κορόιδευα. Σκέφτηκα ότι ήταν αστείο έγραψε αρχικά και συνένισε «Αλλά μου αρέσει, όταν πεθαίνουν οι τοξικομανείς» προκαλώντας ακόμη περισσότερες αντιδράσεις!

«Ελπίζω να μη σε επηρεάσει ποτέ αυτή η ύπουλη ασθένεια», του γράφει ένας άλλος, εννοώντας μάλλον τον εθισμό, από τον οποίο έπασχε ο Μάθιου Πέρι. «Ακούγεται διασκεδαστικό», απάντησε ο κωμικός προκαλώντας και άλλα σχόλια.

Αφού ολοκλήρωσε τη φάση με τα «αστεία» του, ξεκίνησε να διερωτάται αν είναι ακόμα trend…