«The Boys In The Boat»: Το τρέιλερ της νέας ταινίας του Κλούνεΐ
Την μουσική υπογράφει ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ συνθέτης ελληνικής καταγωγής Αλεξάντρ Ντεσπλά σε παραγωγή των Κλούνεϊ και Γκραντ Χίσλοβ.
O Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) μεταφέρει τους θεατές της μεγάλης οθόνης, από την σκηνοθετική καρέκλα, στο 1936 και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου για τις ανάγκες της ταινίας «The Boys In The Boat».
Μια αληθινή ιστορία
Σε σενάριο του Μαρκ Λ. Σμιθ(Mark L. Smith) εμπνευσμένο από το ομώνυμο βιβλίο του Ντάνιελ Τζέιμς Μπράουν(Daniel James Brown) του 2013 η ταινία αφηγείται την αληθινή ιστορία της ομάδας κωπηλασίας του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον κατά την δεκαετία του 1930 από το ταπεινό τους ξεκίνημα μέχρι την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου.
Το λαμπερό καστι
Πρωταγωνιστούν οι Κάλουμ Τέρνερ (Callum Turner) και ο Tζόελ Έτζερτον(Joel Edgerton) μαζί με ένα ταλαντούχο καστ μεταξύ αυτών οι Τζακ Μούλχερν(Jack Mulhern), Χάντλεϋ Ρόμπινσον(Hadley Robinson), Κόρτνεϊ Χένγκγκελερ(Courtney Henggeler), Πίτερ Γκίνες(Peter Guinness) και Κρις Διαμαντόπουλος(Chris Diamantopoulos).
- Reuters: Προσωρινή εφαρμογή της Mercosur παρά το «μπλόκο» – Ενόχληση της Γερμανίας για το «πάγωμα»
- Μακάμπι – Παναθηναϊκός 75-71: Ήττα στο Τελ Αβίβ για τους Πράσινους με μοιραίο Σλούκα
- Η Υλίκη από ψηλά: Γεμίζουν οι υδάτινοι ταμιευτήρες της Αττικής
- Πελεγκρίνι: «Επικίνδυνος ο Κωνσταντέλιας, δεν μας βοήθησαν οι αλλαγές»
- Φερεντσβάρος – Παναθηναϊκός: Οι χαμένες ευκαιρίες του Πελίστρι! (vid)
- Ρωσία: Στη Μόσχα οι Αμερικανοί διαπραγματευτές Γουίτκοφ και Κούσνερ για συνομιλίες με τον Πούτιν

