
Τετ α τετ στήριξης Τσίπρα – Ζαχαριάδη στη Βουλή
Ο Αλέξης Τσίπρας συνάντησε τον υποψήφιο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστα Ζαχαριάδη
Συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό και επί σειρά ετών πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με την «Ανοιχτή Πόλη», Κώστας Ζαχαριάδης, την Πέμπτη στη Βουλή, αμέσως μετά την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Στη συνάντηση, ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την ολόθερμη στήριξή του στον Κώστα Ζαχαριάδη, τονίζοντας ότι είναι επιτακτική η ανάγκη ο Δήμος Αθηναίων να αλλάξει διοίκηση.
Έγινε ιδιαίτερη αναφορά στα μείζονα προβλήματα της πόλης, όπως η έλλειψη ελεύθερων χώρων, χώρων πρασίνου και αναψυχής, η καθαριότητα, η υποβάθμιση των γειτονιών και η απουσία σύγχρονων υποδομών.
Ο Αλέξης Τσίπρας θυμήθηκε με νοσταλγία τα χρόνια που ήταν ο ίδιος επικεφαλής της «Ανοιχτής Πόλης»

Ο Αλέξης Τσίπρας με τον Κώστα Ζαχαριάδη
Νοσταλγία Τσίπρα για τα αυτοδιοικητικά του χρόνια
Ο Αλέξης Τσίπρας θυμήθηκε με νοσταλγία τα χρόνια που ήταν ο ίδιος επικεφαλής της «Ανοιχτής Πόλης» και έκανε ειδική αναφορά στον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζουν οι δήμοι στην καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των πολιτών.
Ο Κώστας Ζαχαριάδης, από την πλευρά του, ευχαρίστησε θερμά τον Αλέξη Τσίπρα για τη βοήθειά του, τονίζοντας ότι είναι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα στηριζόμενος στην ποιότητα του ψηφοδελτίου, αλλά και στη συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία της «Ανοιχτής Πόλης», απόρροια της εικοσαετούς πορείας της στα δημοτικά δρώμενα της Αθήνας.
- Ο Στάρμερ καλεί τον Μασκ να σταματήσει να παρεμβαίνει στην πολιτική του Ηνωμένου Βασιλείου
- Νίγηρας: 49 άνθρωποι πέθαναν από δίψα στην έρημο αφού έπαθε βλάβη το φορτηγό που τους μετέφερε
- Καναδάς: Ο πρωθυπουργός Κάρνεϊ σχεδιάζει μια συμμαχία χωρών που θα αντισταθούν στην προέλαση των μεγάλων της ΑΙ
- Ιράν: Δεν χρειάζεται συμφωνία για να πάρει το απεμπλουτισμένο ουράνιο, λέει ο Τραμπ
- Συνάντηση της Περιφέρειας Αττικής και μελών της Ιεράς Συνόδου
- Νέες κυρώσεις για την Κούβα, τον πρόεδρο Ντίαζ-Κανέλ και την οικογένεια Κάστρο
