Ένας έφηβος επιτέθηκε σήμερα Πέμπτη (28/9) με μαχαίρι εναντίον τριών καθηγητών και ενός μαθητή σε γυμνάσιο της πόλης της νότιας Ισπανίας Χερέθ ντε λα Φροντέρα, όπως είπε η τοπική αστυνομία στο πρακτορείο Reuters.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι τραυματίες είναι πολλοί, αλλά δεν υπάρχει νεκρός. Ο έφηβος, ο οποίος δεν έχει κατονομαστεί, φέρεται να μαχαίρωσε τα θύματα στην έναρξη των μαθημάτων στις 8.30 π.μ.
Ο ένας καθηγητής μαχαιρώθηκε στο μάτι
Ο νεαρός δράστης συνελήφθη από την αστυνομία, η οποία αργότερα σήμερα θα ανακοινώσει περισσότερες πληροφορίες.Tο σχολείο εκκενώθηκε και οι γιατροί περιέθαλψαν τους τραυματίες.
Ένας από τους καθηγητές βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση αφού μαχαιρώθηκε στο μάτι και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αναφέρει το ABC de Andalucia.
Η κατάσταση των υπόλοιπων θυμάτων δεν είναι ακόμη γνωστή.
Ο έφηβος κράδαινε δύο μεγάλα μαχαίρια τα οποία είχε κρυμμένα μέσα στον σάκο του μέσα στην τάξη του σχολείου και επιτέθηκε στους συμμαθητές και τους καθηγητές του απειλώντας να τους σκοτώσει, όπως δήλωσε στο δίκτυο Canal SUR μια μητέρα μαθητή.
Πανικόβλητοι γονείς, μόλις άκουσαν την είδηση έσπευσαν στο σχολείο όπου είχαν αφήσει τα παιδιά τους λίγα λεπτά νωρίτερα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας