Τραυματίστηκε ο Μπιέλιτσα – Υπάρχουν φόβοι για μεγάλη ζημιά
Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα τραυματίστηκε στην προπόνηση του Ερυθρού Αστέρα και υπάρχουν φόβοι για σοβαρή ζημιά.
Ο Ερυθρός Αστέρας έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό τις προπονήσεις ενόψει της ερχόμενης σεζόν.
Σύμφωνα με την «telesport.rs», ο Νεμάνια Μπιέλιτσα τραυματίστηκε σε μία από αυτές και υπάρχουν φόβοι για μεγάλη ζημιά.
Αυτό σημαίνει ότι ο Σέρβος φόργουορντ μπορεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό χρονικό διάστημα με τους «ερυθρόλευκους» πιθανό να ψάξουν για αντικαταστάτη του. Είναι πολύ πιθανό να χάσει τους πρώτους επίσημους αγώνες της χρονιάς για Euroleague και πρωτάθλημα.
Υπενθυμίζεται ότι 35χρονος Μπιέλιτσα επέστρεψε στην πατρίδα του το φετινό καλοκαίρι ερχόμενος από την Φενέρμπαχτσε του Δημητρη Ιτούδη όπου δεν μπόρεσε να βοηθήσει στον βαθμό που ο ίδιος ήθελε λόγω τραυματισμού.
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον
- Βίρτους Μπολόνια – Χάποελ Τελ Αβίβ 74-79: Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Ιτούδη και κορυφή στη Euroleague
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Κλάιμπερν και Πάντερ «καθάρισαν» στη Βαρκελώνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)













































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)


![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)














Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442