Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
BMW i4: Σε καθεστώς ανανέωσης

BMW i4: Σε καθεστώς ανανέωσης

Η βαυαρική φίρμα ετοιμάζει μια σειρά στοχευμένων παρεμβάσεων για το ηλεκτρικό της liftback εστιάζοντας τόσο στην εμφάνιση όσο και στο δίπτυχο αποδοτικότητας-ισχύος

Μπορεί το i4 να είναι από τα «νεότερα» τεχνολογικά, μοντέλα της BMW, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπόκειται στους συνήθεις κύκλους ζωής των αυτοκινήτων, δίνοντας ήδη τις πρώτες του εικόνες ως υπό ανανέωση δοκιμαστικό πρωτότυπο.

Προς το παρόν, τα μοναδικά συμπεράσματα που μπορεί να εξάγει κανείς από το συγκεκριμένο δοκιμαστικό πρωτότυπο είναι ότι πρόκειται για έκδοση M Performance η οποία ενισχύει την σπορ εικόνα της με νέες λεπτομέρειες όπως οι εξωτερικοί καθρέφτες που παλαιότερα αποτελούσαν αποκλειστικό προνόμιο των εκδόσεων M. Εξίσου σαφής είναι ο ανασχεδιασμός των φωτιστικών σωμάτων που αποκτούν στο εσωτερικό τους νέα LED ημέρας σε μοτίβο που θυμίζει μπούμερανγκ. Η λογική υπαγορεύει ότι θα πρόκειται για φώτα τεχνολογίας matrix LED.

Αντιστοίχως στο πίσω τμήμα διακρίνονται τα ανανεωμένα γραφικά των φωτιστικών σωμάτων χωρίς προς το παρόν να είναι εφικτό να αποκωδικοποιήσει κανείς, λόγω του καμουφλάζ τις αλλαγές σε προφυλακτήρες και γρίλια που δεδομένα θα υπάρξουν. Αυτό που επίσης θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι η μετάβαση στο λογισμικό iDrive 8.5 για το infotainment το οποίο αναμένεται να φέρει στοχευμένες αλλαγές σε επίπεδο λειτουργικότητας, ταχύτητας αλλά και χρηστικότητας.

Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα, το ανανεωμένο i4 αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του τους πρώτους μήνες του 2024 με την προοπτική να περάσει στην παραγωγή από το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς μαζί με τις εξίσου ανανεωμένες εκδοχές της Σειράς 4 με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Αυτό που επίσης θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο στην περίπτωση του ανανεωμένου i4 είναι στοχευμένες παρεμβάσεις σε ό,τι αφορά την αποδοτικότητα αλλά και την ισχύ των ηλεκτρικών συνόλων.

Sports in

Δεν είναι η πρώτη φορά με τον Αλμέιδα… (vids, pic)

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν κλήθηκε σε απολογία για την επίθεση που έκανε στον άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ στην Τούμπα, όμως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δεν καλείται ο Αργεντινός από τον αθλητικό δικαστή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024