Βέροια: Προσπάθησε να πνίξει τη σύντροφό του και μετά σκότωσε τη γάτα τους
Ο 23χρονος αυτοτραυματίστηκε και απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του
Παραλίγο τραγωδία στη Βέροια όπου ένας 23χρονος αποπειράθηκε να πνίξει την 24χρονη σύντροφό του και στη συνέχεια σκότωσε τη γάτα τους.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει το lawandorder.gr, ο 23χρονος προσπάθησε να πνίξει τη σύντροφό του στο διαμέρισμά τους και τον απέτρεψε η μητέρα του, που ήταν παρούσα.
Στη συνέχεια, μπήκε σε ένα δωμάτιο του σπιτιού και σκότωσε τη γάτα τους με έναν σουγιά.
Αμέσως μετά αυτοτραυματίστηκε στο πόδι και στο χέρι και στη συνέχεια βγήκε στο μπαλκόνι και απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί οι οποίοι τον έπεισαν να παραδοθεί.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για «απόπειρα ανθρωποκτονίας» και παράβαση του νόμου «περί ζωοκτονίας».
Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης αλλά και η σύντροφός του είναι τοξικοεξαρτημένοι και σύμφωνα με αναφορές, ο 23χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
- Νίγηρας: Σφαγή 31 αμάχων σε επίθεση που αποδίδεται στους τζιχαντιστές
- Ισραήλ: «Σε υψηλή ετοιμότητα» για το Ιράν και σε «συντονισμό» με τις ΗΠΑ
- ΕΕ – ΗΠΑ: «Στοίχημα με ρίσκο» αποκαλεί ο CEO της UBS την αποεπένδυση από την αμερικανική οικονομία
- Ο Τραμπ είχε μια «πολύ σημαντική τηλεφωνική επικοινωνία» με τον Ερντογάν που «συμπαθεί πολύ»
- ΗΠΑ: Μαίνεται η επιδημία ιλαράς λόγω της δυσπιστίας έναντι των εμβολίων
- Βενεζουέλα: Νέο ρεσάλτο, το 7ο, των ΗΠΑ στην Καραϊβική
