Ο Λεμπρόν θέλει να ηγηθεί των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες
«Βόμβα» μεγατόνων πυροδότησαν οι Αμερικανοί, οι οποίοι αναφέρουν πως πρόθεση του Λεμπρόν Τζέιμς είναι να ηγηθεί τις προσπάθειες της Team USA στους Ολυμπιακούς του Παρισιού μαζί με τους Κάρι-Ντουράντ.
Δεν άρεσε καθόλου στους Αμερικανούς η τέταρτη θέση που κατέβαλε η Εθνική τους ομάδα στο Mundobasket 2023 και ετοιμάζουν ήδη την επόμενη μέρα.
Αυτή δεν είναι άλλη από τους Ολυμπιακούς Αγώνες σε λιγότερο από έναν χρόνο, στο Παρίσι, εκεί όπου σύμφωνα με τον Αμερικανούς δημοσιογράφους του Athletic η Team USA ετοιμάζει… «τρομακτικό» ρόστερ.
Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει πως Νο1 πρόθεση του σούπερ σταρ των Λέικερς, Λεμπρόν Τζέιμς, είναι να ηγηθεί τις προσπάθειες των ΗΠΑ στην επόμενη Ολυμπιάδα.
Και δεν αρκεί μόνο αυτό, διότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει επικοινωνήσει ήδη με τον Στέφεν Κάρι και τον Κέβιν Ντουράντ ώστε συμμετάσχουν και αυτοί.
Μάλιστα, οι δύο τελευταίοι δείχνουν έτοιμοι να δεσμευτούν για την παρουσία τους το επόμενο καλοκαίρι στο Παρίσι, σε ένα ενδεχόμενο που «τρομάζει» την μπασκετική Ευρώπη και όχι μόνο ενόψει του 2024.
Sources: LeBron James wants to represent Team USA at 2024 Paris Olympics and is spearheading group of future Hall of Famers – including Stephen Curry, Kevin Durant – prepared to commit.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.