Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Μπουρλότο» από την ΚΕΔ: «Με Έλληνες διαιτητές οι ορισμοί – Ξένοι όπου είναι δυνατόν»

«Μπουρλότο» από την ΚΕΔ: «Με Έλληνες διαιτητές οι ορισμοί – Ξένοι όπου είναι δυνατόν»

Η ΚΕΔ εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας πως δεν σημειώθηκε καμία αλλαγή στην απόφαση της UEFA, οπότε θα ορίζονται ξένοι μόνο όπου είναι δυνατόν.

Η ΚΕΔ βάζει «μπουρλότο» στη Super League σχετικά με τους ορισμούς των διαιτητών, αφού τόνισε ότι δεν σημειώθηκε καμία αλλαγή στην απόφαση της UEFA.

Συγκεκριμένα, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας τόνισε στην επίσημη τοποθέτηση της ότι ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Τσέφεριν εμμένει στην απόφαση του να μην έρχονται ξένοι διαιτητές στο ελληνικό πρωτάθλημα, οπότε θα ορίζονται ξένοι μόνο όπου είναι δυνατόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως την περασμένη Παρασκευή η Super League συνεδρίασε και υπέβαλε επίσημο αίτημα στην ΚΕΔ για ξένους Elite διαιτητές. Όμως, οι Μπαλτάκος, Μάνταλος, Μπένετ σήμερα (11/9) έβγαλαν ανακοίνωση ότι η ΚΕΔ θα ορίζει Έλληνες ρέφερι και τα ρίχνουν όλα στην UEFA.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια της πρόσφατης αλληλογραφίας μεταξύ του Προέδρου της Ε.Π.Ο. κου Μπαλτάκου και του Προέδρου της UEFA, κου Ceferin, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας αντιλαμβάνεται ότι επί του παρόντος δεν υπάρχει καμία αλλαγή μετά την επιστολή της UEFA με ημερομηνία 1η Μαΐου 2023 που να τροποποιεί την απόφαση σχετικά με την «απόσυρση στήριξης» για το θέμα ορισμών Ξένων Αξιωματούχων Διαιτησίας.

Ως εκ τούτου, η ΚΕΔ/ΕΠΟ θα ορίζει Έλληνες Αξιωματούχους Διαιτησίας σε αγώνες της Super League 1 και, όπου είναι δυνατόν, ξένους μέσω του «Προγράμματος Ανταλλαγής Αξιωματούχων Διαιτησίας» της UEFA, σύμφωνα με τον Κανονισμό Διαιτησίας (Άρθρο 35.5) όπως ο τελευταίος επικυρώθηκε στην Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο. στις 30 Ιουνίου 2023».

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024