Ένα παράξενο και αξιοσημείωτο γεγονός συνέβη στην αναμέτρηση του Αλεξάντερ Ζβέρεφ με τον Γιάνικ Σίνερ για στην αναμέτρηση για την φάση των 16 του US Open.
Εκεί, ενώ το σκορ βρισκόταν στο 2-1 σετ υπέρ του Γερμανού, αυτός κινήθηκε προς τον διαιτητή και του είπε δείχνοντας την κερκίδα «Μόλις είπε την πιο διάσημη φράση του Χίτλερ».
Η ασφάλεια τουρνουά προσπάθησε να δράσει άμεσα και να απομακρύνει τον επικίνδυνο άνδρα, κάτι που κατάφεραν 10 λεπτά αργότερα αφού τον εντόπισαν και τον πέταξαν εκτός γηπέδου.
Όπως ήταν αναμενόμενο, το κοινό μόλις έμαθε την απομάκρυνση του άνδρα ξέσπασε σε χειροκροτήματα.
Δείτε το βίντεο:
Security was looking for a fan who yelled during the Jannik Sinner & Alexander Zverev match.
Zverev said he yelled «the most famous Hitler phrase.”
Security looked for the person for at least 10 minutes.
Η νίκη της ΑΕΚ στην Τουρκία επί της Σαμσουνσπόρ της εξασφάλισε την βέβαιη πρόκριση στα πλέι-οφ του Conference League και παράλληλα... εκτόξευσε τις πιθανότητές της για το top-8 της διοργάνωσης.
Κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου γυναικών στην Ιταλία, η διαιτητής του αγώνα δέχθηκε λεκτική επίθεση από οπαδό, με την υπόλοιπη εξέδρα πάντως να αντιδρά έντονα εναντίον του...
Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν σχεδόν «κλειδώσει» την παρουσία τους στα πλέι-οφ του Europa League, ενώ διατηρούν ακόμη πιθανότητες για το τοπ-8 - Ποιές οι πιθανότητες για ελληνικό «εμφύλιο».
Ο Νεοκλής Αβδάλας συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ με τη φανέλα του Βιρτζίνια Τεκ, με τον Έλληνα φόργουορντ να καταγράφει 30 πόντους στην τελευταία του εμφάνιση.