Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (28/8) στη Νέα Αγχίαλο, Βόλου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φορτηγάκι που μετέφερε γάλα παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν πεζό ηλικίας 65-70 χρονών, τη στιγμή που προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο.
Στο σημείο πήγε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τη σορό του άτυχου άνδρα, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας