Συγκλονισμένη είναι η Εύβοια από την είδηση της παράσυρσης πεζού από αυτοκίνητο που έγινε σήμερα τα ξημερώματα στη Χαλκίδα.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 12 και μισή τα ξημερώματα της Δευτέρας, στα «Δύο Δέντρα».
Νεκρός είναι ένας 40χρονος άνδρας ο οποίος και χτυπήθηκε από αυτοκίνητο κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμα εξακριβωθεί αλλά εξετάζονται από την τροχαία.
Σύμφωνα με το evima.gr, ο άτυχος 40χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χαλκίδας αλλά δυστυχώς ήταν αργά.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).