Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από την αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους New York Times. Ο «Greek Freak» μίλησε για την δημοφιλία του στην Ελλάδα για την Εθνική ομάδα, αλλά και για το μέλλον του τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Η κατάκτηση ενός πρωταθλήματος έρχεται πρώτη (σσ. σε σχέση με τα ατομικά βραβεία). Δεν θέλω να είμαι 20 χρόνια στην ίδια ομάδα και να μην κερδίσω άλλο πρωτάθλημα».
Η παραπάνω ατάκα δείχνει και το κίνητρο του σούπερ σταρ των Μπακς, ο οποίος δείχνει διατεθειμένος σε περίπτωση που το Μιλγουόκι δεν φανεί ανταγωνιστικό στο μέλλον να αποχωρήσει από την ομάδα την οποία αγάπησε όσο καμία και κατέκτησε μαζί της το πρώτο του δαχτυλίδι.
Έτσι σε περίπτωση που ο Αντετοκούνμπο πάρει την παραπάνω μεγάλη απόφαση, ένας από τους πιθανούς προορισμούς του θα μπορούσε να είναι οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. «Οι φίλοι των Γουόριορς έχουν ξοδέψει αρκετά χρόνια ελπίζοντας πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα έρθει στην ομάδα τους. Τα προηγούμενα χρόνια μια τέτοια εξέλιξη ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Πλέον όμως φαίνεται ότι δεν είναι και τόσο» ανέφερε στο ρεπορτάζ του στο «Mercury News» o Άλεξ Σάιμον.
«Παρότι ο Γιάννης δε ζήτησε δημοσίως ανταλλαγή, οι δηλώσεις του τρόμαξαν τους Μπακς και έβαλαν… φωτιά στους επίδοξους μνηστήρες. Σε καμία άλλη βάση οπαδών δεν προκάλεσε όμως τόσο μεγάλο ενθουσιασμό, όσο στους Γουόριορς. Οι «πολεμιστές» θα μπορούσαν να δουλέψουν σε ένα πακέτο ανταλλαγμάτων που θα συμπεριλαμβάνει τον Άντριου Ουίγκινς, τον Τζόναθαν Κουμίνγκα, τον Κρις Πολ, αλλά και αρκετά picks από μελλοντικά draft. Οι Γουόριορς μπορούν να στείλουν μέχρι και έξι μελλοντικές επιλογές πρώτου γύρου», κατέληξε.
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του στο βόλεϊ γυναικών, στη ρεβάνς του μεγάλου τελικού για το CEV Challenge Cup κόντρα στη Βαλεφόλια.
Δύο άρθρα του κανονισμού του Κόπα Άφρικα ήταν αυτά που επικαλέστηκε η CAF για να αλλάξει το αποτέλεσμα του τελικού και το Μαρόκο να πάρει τελικά το τρόπαιο, στερώντας τον τίτλο από τη Σενεγάλη.