Ηλίας Κασιδιάρης: Επίθεση του φυλακισμένου ναζιστή στο ΠΑΣΟΚ μετά την κατάθεση της πρότασης νόμου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές
Ο φυλακισμένος πρώην χρυσαυγίτης και καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Ηλίας Κασιδιάρης καταφέρεται εναντίον του ΠΑΣΟΚ.
Ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ο πρώην χρυσαυγίτης και καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Ηλίας Κασιδιάρης.
Ο πρώην υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής καταφέρεται εναντίον της Χαριλάου Τρικούπη μετά την πρόταση νόμου του ΠΑΣΟΚ για απαγόρευση καθόδου του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.
Η ανακοίνωση Κασιδιάρη
Στην ανακοίνωσή του από τις φυλακές Δομοκού, ο Κασιδιάρης αναφέρει ότι: «Είναι εμφανές ότι η «βιομηχανία» φωτογραφικών νόμων καλά κρατεί. Το ΠΑΣΟΚ αδυνατεί φαίνεται ακόμη και σήμερα να κατανοήσει, ότι οι πολιτικές λύσεις στα προβλήματα των πολιτών δεν δίνονται με αντισυνταγματικές νομοθετήσεις του ποδαριού, αλλά με ουσιαστικές παρεμβάσεις κατά την άσκηση διοίκησης σε κάθε γειτονιά, αφουγκραζόμενοι τις πραγματικές ανάγκες των Αθηναίων που ζητούν καλύτερη ποιότητα ζωής.
Τα ποσοστά της παράταξης μας στον Δήμο Αθηναίων είναι πολύ υψηλά, περνάμε στον δεύτερο γύρο και διεκδικούμε επάξια τη διοίκηση της πρωτεύουσας. Αυτό το γεγονός προκαλεί παροξυσμό στην άφαντη αυτοδιοικητική παράταξη του ΠΑΣΟΚ, ενός κόμματος που χρωστάει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ και του οποίου τα στελέχη εμπλέκονται στα μεγαλύτερα σκάνδαλα της μεταπολίτευσης».
Τι ζητάει το ΠΑΣΟΚ
«Ο εκλογικός νομοθέτης μπορεί να θεσπίσει αποκλεισμό εκλογιμότητας ορισμένων συνδυασμών υποψηφίων στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, όπως το έχει ήδη πράξει για τις βουλευτικές εκλογές, για λόγους προστασίας του δημοκρατικού πολιτεύματος» τονίζει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, η οποία κατέθεσε σήμερα Δευτέρα στη Βουλή πρόταση νόμου «για τον αποκλεισμό εκλογιμότητας συνδυασμών στις εκλογές για την ανάδειξη Δημοτικών και Περιφερειακών Αρχών».
- Ρωσία: Ο Πούτιν θεωρεί «ύψιστη προτεραιότητα» την ανάπτυξη των πυρηνικών δυνάμεων της χώρας
- Βενεζουέλα: Αποφυλακίστηκαν άλλοι 23 πολιτικοί κρατούμενοι βάσει του νόμου περί αμνηστίας
- Μεξικό: Οι ΗΠΑ προτρέπουν τους Αμερικανούς «να παραμείνουν σε ασφαλή καταφύγια»
- Βενεζουέλα: Απεργία πείνας ξεκίνησαν πάνω από 200 κρατούμενοι που δεν καλύπτονται από την αμνηστία
- Μεξικό: Κύμα βίας πυροδοτεί ο θάνατος του Ελ Μέντσο – Εκκληση για ψυχραιμία από τη Σέινμπαουμ
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επανεξελέγη στην ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος
- WhatsApp: Ανακοίνωσε πρόσβαση στο ιστορικό ομαδικών μηνυμάτων
- Δασμοί Τραμπ: Νέος γύρος αντιδράσεων από εμπορικούς εταίρους των ΗΠΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Δόθηκε στην πυρά ο καρνάβαλος: Φαντασμαγορικά σκηνικά στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/karnavali_patra_2026_lixi-1200x700-146x85.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/franz-nawrath-0vk_5JmDDZw-unsplash-315x220.jpg)


























![Δόθηκε στην πυρά ο καρνάβαλος: Φαντασμαγορικά σκηνικά στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/karnavali_patra_2026_lixi-1200x700-315x220.jpg)





























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442