Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ηλίας Κασιδιάρης: Είχε και τρίτο κόμμα στα «σκαριά» αν ο Άρειος Πάγος μπλόκαρε τους Σπαρτιάτες

Ηλίας Κασιδιάρης: Είχε και τρίτο κόμμα στα «σκαριά» αν ο Άρειος Πάγος μπλόκαρε τους Σπαρτιάτες

Το «κρυφό» κόμμα με ασήμαντη δράση και χωρίς μέλη που ήταν ο δεύτερος «Δούρειος Ίππος» του Κασιδιάρη

Και τρίτο κόμμα είχε «στα σκαριά» ο Ηλίας Κασιδιάρης προκειμένου να εξασφαλίσει πάση θυσία την είσοδό του στη Βουλή σε περίπτωση που ο Άρειος Πάγος δεν άναβε «πράσινο φως» στους Σπαρτιάτες για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, στις 8 Ιουνίου στον Άρειο Πάγο εξετάζονταν οι αιτήσεις του κόμματος «Έλληνες», με επικεφαλής τον χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη, του κόμματος «Σπαρτιάτες» και ενός μικρότερου κόμματος. Οι «Έλληνες» δεν κατάφεραν να πάρουν έγκριση, ενώ στους «Σπαρτιάτες» δόθηκε η άδεια να κατέβουν στις εκλογές.

Για το τρίτο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη εγκρίθηκε η κάθοδος στις εκλογές, ωστόσο επικαλέστηκε τυπογραφικό κώλυμα και δεν συμμετείχε στην εκλογική διαδικασία. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, πρόκειται για ένα μικρό πατριωτικό κόμμα, που δεν έχει πολιτική δράση, μέλη ή γραφεία. Θα έπαιρνε μέρος στις εκλογές, εάν ο Άρειος Πάγος μπλόκαρε τους Σπαρτιάτες.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ανατροπής, Πάρις Κιουρτζίδης, ο οποίος δήλωσε την στήριξή του στους Σπαρτιάτες, επιβεβαιώνει τη μεθόδευση του έγκλειστου της Χρυσής Αυγής «Ο Ηλίας Κασιδιάρης επέλεξε δυο πολιτικά κόμματα, δυο πολιτικούς σχεδιασμούς για ξεπεράσει το εμπόδιο του Αρείου Πάγου. Πέρασαν και τα δυο, αλλά επέλεξε το πιο συγκροτημένο κόμμα και είχε το καλύτερο όνομα να συμμετέχει στις εκλογές» ανέφερε, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Δύο στελέχη των Σπαρτιατών, δικηγόροι του Κασιδιάρη – Τον επισκέφτηκαν στις φυλακές

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας dikastiko.gr, ο εκπρόσωπος τύπου των Σπαρτιατών, Χ. Κατσιβαρδάς, δικηγόρος στο επάγγελμα, όπως επίσης και ο Σωτήρης Μεταξάς, επίσης δικηγόρος, στο γραφείο του οποίου έγιναν οι δηλώσεις του επικεφαλής του κόμματος το βράδυ της Κυριακής, είναι δηλωμένοι δικηγόροι του Ηλία Κασιδιάρη.

Η αποκάλυψη δεν σταματά εδώ. Ο Κατσιβαρδάς μάλιστα επισκέφτηκε τον Ηλία Κασιδιάρη στις φυλακές Δομοκού στις 7 Απριλίου, αποδεικνύοντας έτσι τη στενή σχέση του φυλακισμένου με τους Σπαρτιάτες και πώς το κόμμα αυτό λειτούργησε ως «Δούρειος Ίππος» για να μπουν στη Βουλή οι ακροδεξιοί.

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024