Παναθηναϊκός: Μέσα και ο Σένκεφελντ για Μαρσέιγ
Όλοι μέσα στον Παναθηναϊκό ενόψει της ρεβάνς με τη Μαρσέιγ.
Την εν Ελλάδι προετοιμασία του για τη ρεβάνς με τη Μαρσέιγ ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.
Μέσα και ο Μπαρτ Σένκεφελντ που μετά από καιρό προπονήθηκε κανονικά και υπολογίζεται από τον προπονητή του.
Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:
«Την τελευταία τους προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πριν την αναχώρηση για τη Μασσαλία της Γαλλίας το πρωί της Δευτέρας, έκαναν το απόγευμα της Κυριακής οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.
Το νέο της ημέρας ήταν η επιστροφή του Μπαρτ Σένκεφελντ σε φουλ ρυθμό, ξεπερνώντας οριστικά τον τραυματισμό του. Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γερεμέγεφ.
Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, επικεντρώθηκαν σε ασκήσεις τακτικής σε επιμέρους κομμάτια του παιχνιδιού και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχωρεί στις 11 π.μ. το πρωί της Δευτέρας 14 Αυγούστου με προορισμό τη Μασσαλία, όπου την Τρίτη θα αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ στον επαναληπτικό αγώνα της τρίτης προκριματικής φάσης του Champions League».
- Σομαλιλάνδη: Κατά της αναγνώρισής της η Ελλάδα στο ΣΑ του ΟΗΕ
- Ισραήλ: Δεκάδες μαχητικά παρήγγειλε η κυβέρνηση των ΗΠΑ στην Boeing για λογαριασμό της ισραηλινής αεροπορίας
- Παρά τις εντάσεις για τη Γροιλανδία, η Δανία θα αγοράσει στρατιωτικά αεροσκάφη από τις ΗΠΑ
- Ειρηνικός: 2 νεκροί σε νέο πλήγμα των ΗΠΑ κατά πλεούμενου σε διεθνή ύδατα
- Σομαλιλάνδη: Το Ισραήλ υπερασπίζεται στο ΣΑ του ΟΗΕ την απόφασή του να την αναγνωρίσει
- Ουκρανία: Τη συνέχιση παροχής στρατιωτικής στήριξης ενέκρινε η ιταλική κυβέρνηση