Ελένη Φιλίνη: «Η δική μου ζωή δεν είχε ροδοπέταλα, τα ροδοπέταλα είναι στιγμούλες»
Τη δεκαετία του ’80, αν είχες ωραία εμφάνιση, έπρεπε να αποδείξεις ότι δεν διαθέτεις μόνο αυτό και ότι έχεις ταλέντο. Σήμερα είναι αλλιώς.
Η Ελένη Φιλίνη μιλώντας στην εφημερίδα On Time μιλά για για το πώς λειτούργησε η εξωτερική της εμφάνιση στην καριέρα της.
Την περίοδο του ’80 – ’90 έγινες είδωλο. Έκανες εξώφυλλα σε πολλά περιοδικά τότε. Μάλιστα, πολλές φωτογραφίσεις σου ήταν με μαγιό
Ξεκίνησα ως χορεύτρια. Χορεύτρια με μπούρκα δεν υπάρχει. Με μαγιό, ναι, έκανα, όλη η Ελλάδα με μαγιό είναι. Δηλαδή θα το κατηγορήσουμε και αυτό;
Είσαι πολύ όμορφη. Έζησες την «αμαρτία» της ομορφιάς στην καριέρα σου και στη ζωή σου γενικότερα;
Τότε ήταν η δεκαετία που έπρεπε εκατό φορές να αποδείξεις αν αξίζεις, ειδικά αν ήσουν όμορφη. Θα έλεγα ότι η ομορφιά μού έκλεισε πόρτες. Τη δεκαετία του ’80, αν είχες ωραία εμφάνιση, έπρεπε να αποδείξεις ότι δεν διαθέτεις μόνο αυτό και ότι έχεις ταλέντο. Σήμερα είναι αλλιώς.
Η εμφάνιση ανοίγει πόρτες. Τότε ήταν το αντίθετο. Αν ψάξεις, πόσες ξεκίνησαν τότε μαζί μου, έπαιξαν και εξαφανίστηκαν; Τελικά ο χρόνος είναι αυτός που σε δικαιώνει.
Η διάρκεια. Κι αυτή τη διάρκεια δεν μου τη χάρισε κανένας. Μόνο η δουλειά μου και η αγάπη του κόσμου. Γιατί εγώ δεν είχα καμία πλάτη στη ζωή μου και όμορφες κοπέλες ήταν πολλές.
Θεωρούμε ότι, όταν είσαι ωραία, ο κόσμος σου είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και όχι με αγκάθια. Είναι έτσι;
Τα ροδοπέταλα στη ζωή δεν υπάρχουν. Ίσως υπάρχουν για κάποιους ανθρώπους. Η δική μου ζωή δεν είχε ροδοπέταλα. Τα ροδοπέταλα είναι στιγμούλες. Θα ήθελα να υπάρχουν, αλλά δεν υπάρχουν.
Άρα, τα ωραία πόδια της Ελένης έχουν πατήσει πάνω σε αγκάθια;
Όχι μόνο έχουν πατήσει, αλλά έχουν ματώσει. Κι όχι μια φορά, αρκετές.
- Φοινικούντα: Διεκδικεί το κάμπινγκ η μητέρα του ανιψιού που προφυλακίστηκε για τη δολοφονία του ιδιοκτήτη
- Ινστιτούτο Τσίπρα: Η Ελλάδα 4η ακριβότερη στην Ε.Ε. στο ρεύμα – Η αποδόμηση των ισχυρισμών Μητσοτάκη
- Το μήνυμα του Λόνι Γουόκερ από το Ντουμπάι: «Είμαι καλά, να επικοινωνείτε και να αγαπάτε τους δικούς σας»
- «Πληγωμένος» από τα πρόσφατα καιρικά φαινόμενα ο δήμος Αρχαίας Ολυμπίας
- Τομ Χανκς: Το ελληνικό διαβατήριο του γιου του, έγινε παγίδα στην Κολομβία – «Ελευθερώστε με»
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Κίνδυνος αναστολής πληρωμών – Επιβεβαιώνει η Κομισιόν επικείμενο έλεγχο για τις επιδοτήσεις



