Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ευγενία Σαμαρά: Με εντυπωσιακό μπικίνι στους καταρράκτες της Σαμοθράκης

Ευγενία Σαμαρά: Με εντυπωσιακό μπικίνι στους καταρράκτες της Σαμοθράκης

Η Ευγενία Σαμαρά βρίσκεται στη Σαμοθράκη και έχει άκρως καλοκαιρινή διάθεση.

Η Ευγενία Σαμαρά φωτογραφήθηκε με μαγιό κάτω από τους καταρράκτες στη Σαμοθράκη, ανεβάζοντας έτσι στο Instagram, μία από τις πιο καλοκαιρινές φωτογραφίες που έχουμε δει.

Μετά το τέλος των φετινών επαγγελματικών της υποχρεώσεων και πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του νέου κύκλου του «Σασμού», η όμορφη ηθοποιός αποφάσισε να «κλέψει» λίγο χρόνο και να απολαύσει τος καλοκαιρινές της διακοπές.

Συγκεκριμένα, η Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε στη Σαμοθράκη και δημοσίευσε σχετικές φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο instagram.

Άλλωστε, η ηθοποιός είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κρατά συχνή επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στη λεζάντα της φωτογραφίες, η Ευγενία Σαμαρά έγραψε:

«24.7.2023 ~ Γύρισε στη φύση. Δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο αυτόν που να συγκρίνεται με την επιστροφή στη φύση. Ντόμπρα».

Δείτε την ανάρτησή της

Ο χωρισμός με τον Γιάννη Ποιμενίδη

Η Ευγενία Σαμαρά και ο Χρήστος Ποιμενίδης, γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς «Εκδρομή» που προβαλλόταν από τον ΑΝΤ1. Η γνωριμία τους εξελίχθηκε σε φιλία και στη συνέχεια σε ένα πολύ δυνατό έρωτα. Ακολούθησε η συγκατοίκηση στην Κύπρο, ενώ οι δυο δεν έκρυψαν καμία φάση τη σχέση τους.

Η Ευγενία Σαμαρά στις πρώτες δηλώσεις της μετά τον χωρισμό από τον ηθοποιό μίλησε για πρώτη φορά για την προσωπική της ζωή στο περιοδικό Glow.

«Στην προσωπική μου ζωή πιστεύω πως έχω πετύχει την ισορροπία. Με τα πάνω, με τα κάτω, αλλά δουλεύοντας προς το καλύτερο για μένα, κυρίως, για την εξέλιξή μου», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ευγενία Σαμαρά.

«Όσον αφορά στο μέλλον, δεν έχω όνειρα, αλλά στόχους. Γιατί τα όνειρα παραπέμπουν και σε κάτι που μπορεί να μη γίνει. Ενώ εγώ αυτά που στοχεύω θα συμβούν, το πιστεύω», συμπλήρωσε η λαμπερή ηθοποιός.

«Θα ήθελα πολύ να συμμετέχω σε μία δουλειά, είτε κινηματογραφική είτε σειρά, που θα είχε να κάνει με το εξωτερικό. Από την άποψη ότι θα ήθελα να είχα συνεργασία με ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας, όπου ο τρόπος που δουλεύουν απέχει από αυτόν με τον οποίο έχω συνηθίσει. Αυτό θα ήθελα να υπάρχει σαν εμπειρία στη ζωή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Sports in

Η «ανάκριση» του Έσε: Τι είπε για Μέσι, Μαραντόνα και Πελέ (vid)

Ο Έσε αποκάλυψε αρκετά πράγματα για εκείνον απαντώντας στο QnA που δημοσίευσε ο Ολυμπιακός στα social media.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024