Κιάρα Φεράνι: Με στιλ και χαλαρή διάθεση στη Μύκονο
Χαλαρές διακοπές στις Κυκλάδες και βόλτα στα Ματογιάννια.
«Πρώτη βραδιά στη Μύκονο για το bachelorette της αδερφής μου Φραντζέσκας. Για την περίσταση φοράω custom made Atelier Emé», έγραψε ενθουσιασμένη στο instagram.
Με φόντο το ηλιοβασίλεμα
Το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων επέλεξε η διάσημη influencer και επιχειρηματίας Κιάρα Φεράνι. Η ίδια φρόντισε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για το ταξίδι της, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες από το νησί των ανέμων. O βασικός λόγος της επίσκεψης πέραν των διακοπών είναι το bachelorette της αδερφής της Φραντσέσκας, που ετοιμάζεται να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της Ρικάρντο Νικολέτι.
Για το πρώτο βράδυ της στο νησί επέλεξε μια custom made δημιουργία του οίκου Atelier Emé και πόζαρε με φόντο το ηλιοβασίλεμα.
- Ολική επαναφορά – Ανθεί η αγορά πολυτελών γραφείων στη Νέα Υόρκη
- Νεκρή εντοπίστηκε ηλικιωμένη γυναίκα σε καμπίνα πλοίου – Έδεσε εκτάκτως στο λιμάνι του Λαυρίου
- Σανταντέρ – Μπαρτσελόνα 0-2: Δυσκολεύτηκαν αλλά προκρίθηκαν στους «8» του Copa Del Rey οι «Μπλαουγκράνα»
- Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία στη Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Μόναχο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 16.01.2026]
- Κόμο – Μίλαν 1-3: Νίκη με ανατροπή και με υπογραφή Ραμπιό




