Παύλος Μαρινάκης: Την Πέμπτη στις 5 το απόγευμα η ομιλία Μητσοτάκη για τις προγραμματικές
Ο κ. Μαρινάκης υπογράμμισε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να προχωρήσει σε ακόμη περισσότερες αλλαγές ώστε να αντιμετωπιστούν - όπως είπε - με αποφασιστικότητα τα προβλήματα των πολιτών
Στις προτεραιότητες της κυβέρνησης το προσεχές διάστημα καθώς και στις προγραμματικές δηλώσεις που θα ξεκινήσουν την Πέμπτη αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.
Ο κ. Μαρινάκης υπογράμμισε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να προχωρήσει σε ακόμη περισσότερες αλλαγές ώστε να αντιμετωπιστούν – όπως είπε – με αποφασιστικότητα τα προβλήματα των πολιτών.
Μίλησε ακόμη για τον πρωταρχικό στόχο της κυβέρνησης για καλύτερους μισθούς ενώ όπως είπε, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει την Πέμπτη στις 5 το απόγευμα στη Βουλή, στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων, όπου θα περιγράψει τις βασικές προτεραιότητες της κυβέρνησης.
Τι είπε για τον «κολυμβητή» – σερβιτόρο
Ο κ. Μαρινάκης αφού περιέγραψε τους βασικούς στόχους της κυβέρνησης ρωτήθηκε για το περιστατικό με τον «κολυμβητή» – σερβιτόρο σε beach bar της Ρόδου, τονίζοντας ότι οι ηγεσίες των δύο αρμόδιων υπουργείων επενέβησαν άμεσα. Πρόσθεσε δε, ότι η τήρηση της νομοθεσίας είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο.
Σε άλλη ερώτηση σχετικά με καταγγελίες για υπερβολικές χρεώσεις σε νησιά, είπε ότι εντείνονται οι έλεγχοι και ότι θα εξετάζεται η κάθε καταγγελία.
Ερωτηθείς για το κόμμα Σπαρτιάτες, είπε ότι οι βουλευτές τους θα αντιμετωπιστούν κοινοβουλευτικά και πολιτικά.
- Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]
- Συρία: Ο στρατός πήρε τον έλεγχο στρατιωτικού αεροδρομίου, φράγματος και πετρελαιοπηγών
- Φθηνότερα αυτοκίνητα ή ακριβότερα καύσιμα; Το στοίχημα Τραμπ διχάζει την αγορά
- Φωτιά στα Καζάνια στο Πέραμα – «Κλείστε τα παράθυρα των σπιτιών σας»
- OnlyFans: Πόσο απειλούνται οι δημιουργοί του με «φόρο αμαρτίας»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]
- Βεζένκοφ: «Όταν κερδίζεις τον Παναθηναϊκό παίρνεις έξτρα ώθηση»
- Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου 2026: Θρίαμβος για τη Συναισθηματική Αξία του Τρίερ – Ηχηρό μήνυμα στον Τραμπ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)








![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-121x85.jpg)



![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)










































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442