Διαρροή αερίου στα Τρίκαλα: Έσπασε αγωγός – Τι αναφέρει η εταιρεία
Ο αγωγός έσπασε εξαιτίας εργασιών τρίτου φορέα
Αγωγός φυσικού αερίου έσπασε σε δρόμο στα Τρίκαλα, προκαλώντας προβλήματα.
Σύμφωνα με την διαχειρίστρια ΕΔΑ – ΘΕΣΣ, ο αγωγός φυσικού αερίου έσπασε στη διασταύρωση των οδών Γαριβάλδη και Βύρωνος, από εργασίες τρίτου φορέα.
Επηρεάστηκαν 367 καταναλωτές
Όπως αναφέρει, από τη πρώτη στιγμή, τα αρμόδια συνεργεία επιφυλακής της δομής Άμεσης Επέμβασης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ μετέβησαν στον χώρο και έχουν θέσει σε πλήρη έλεγχο την βλάβη τερματίζοντας τη διαρροή. Από την βλάβη επηρεάζεται η τροφοδοσία 367 καταναλωτών, η πλήρης αποκατάσταση της οποίας θα ολοκληρωθεί εντός της ημέρας.
«Δεν χρήζει λόγος ανησυχίας για τους πολίτες της περιοχής, καθώς η ΕΔΑ ΘΕΣΣ εγγυάται την ασφαλή και αδιάλειπτη λειτουργία του δικτύου διανομής φυσικού αερίου. Η Εταιρεία θα κρατά τους πολίτες ενήμερους για οποιαδήποτε περαιτέρω εξέλιξη» τονίζει.
- Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της; Αυτές είναι οι χώρες της ΕΕ που χάνουν θέσεις εργασίας λόγω εξωτερικής ανάθεσης
- Βίντεο από το Ιράν και το ιατροδικαστικό κέντρο Καχριζάκ, δείχνουν δεκάδες έως εκατοντάδες πτώματα
- Η Κίνα εκτινάσσει την παραγωγή αερίου – Η «καραμπόλα» με το LNG
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Τραπεζικές απάτες με τη χρήση της ΑΙ
- Γερμανία και Ισραήλ επεκτείνουν το συμβόλαιο των Arrow 3 και υπογράφουν νέες συμφωνίες
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]
- Σύμφωνα με το Forbes το Ιράν έριξε για πρώτη φορά το Starlink του Μασκ
- Ίντερ – Νάπολι 2-2: Χορταστική ισοπαλία στο Τζουζέπε Μεάτσα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442