Προπονητής της Αλ Τζαζίρα έγινε με κάθε επισημότητα ο Φρανκ ντε Μπουρ.
Ο σύλλογος του Αμπου Ντάμπι γίνεται ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του 53χρονου Ολλανδού προπονητή, ο οποίος από τον Ιούνιο του 2021, οπότε και αποχώρησε από την εθνική ομάδα της χώρας του, βρισκόταν εκτός πάγκων.
Η Αλ Τζαζίρα τερμάτισε στην 4η θέση του πρωταθλήματος Pro League των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, με 46 βαθμούς, 11 λιγότερους από την πρωταθλήτρια Αλ-Αχλί Σαμπάμπ.
Συνέπεια της μέτριας πορείας, ήταν η απόλυση του επίσης Ολλανδού, Μαρσέλ Κέιζερ, με τον Ντε Μπουρ να εργάζεται για πέμπτη φορά σε σύλλογο, έπειτα από την παρουσία του σε Αγιαξ, Ιντερ, Κρίσταλ Πάλας και Ατλάντα.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.
Ο Ντάνι Γκαρθία μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λεβερκούζεν και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ για να μπει στην πρόκριση.