Χάρη σε ένα εξαιρετικό δεύτερο μέρος η Μπαρτσελόνα έφερε τούμπα το ματς κόντρα στη Βόλφσμπουργκ (3-2), κατακτώντας έτσι για δεύτερη φορά στην ιστορία της το Champions League γυναικών.
Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2; Πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό δεύτερο μέρος η Μπαρτσελόνα έκανε μυθική ανατροπή κόντρα στη Βόλφσμπουργκ (3-2), κατακτώντας έτσι για δεύτερη φορά στην ιστορία της το Champions League γυναικών.
Οι Γερμανίδες μπήκαν ιδανικά στον αγωνιστικό χώρο, αφού εκμεταλλεύτηκαν λάθος των Καταλανών και στο 3′ προηγήθηκαν με την Έβα Πάγιορ. Σαν να μην έφτανε αυτό η Αλεξάντρα Ποπ σκόραρε σε τέταρτο τελικό της διοργάνωσης στην καριέρα της γράφοντας έτσι το 2-0 για τις τυπικά γηπεδούχες.
Η Πατρίθια Γκιχάρο είχε διαφορετική γνώμη όμως στο δεύτερο μέρος και με δύο γκολ σε δύο λεπτά είχε ισοφαρίσει μέχρι το 50ό λεπτό.
Την μεγάλη ανατροπή για την Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε η Ρόφλε στο 70 έπειτα από αδράνεια της άμυνας της Βόλφσμπουργκ.
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.
Η νίκη της ΑΕΚ στην Τουρκία επί της Σαμσουνσπόρ της εξασφάλισε την βέβαιη πρόκριση στα πλέι-οφ του Conference League και παράλληλα... εκτόξευσε τις πιθανότητές της για το top-8 της διοργάνωσης.
Κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου γυναικών στην Ιταλία, η διαιτητής του αγώνα δέχθηκε λεκτική επίθεση από οπαδό, με την υπόλοιπη εξέδρα πάντως να αντιδρά έντονα εναντίον του...
Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν σχεδόν «κλειδώσει» την παρουσία τους στα πλέι-οφ του Europa League, ενώ διατηρούν ακόμη πιθανότητες για το τοπ-8 - Ποιές οι πιθανότητες για ελληνικό «εμφύλιο».