Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Lamborghini Urus PHEV: Σε νέες υβριδικές περιπέτειες

Lamborghini Urus PHEV: Σε νέες υβριδικές περιπέτειες

Η νέα plug-in υβριδική έκδοση της Urus δίνει το στίγμα της από τα πεδία δοκιμών αποκαλύπτοντας λίγα στοιχεία για μια πληθωρική προσωπικότητα που δεδομένα θα ξεπεράσει την ισχύ των 666 ίππων

Φωτογραφίες: Automedia

Mετά την πρόσφατη πρεμιέρα της υβριδικής τεχνολογίας Revuelto, η ιταλική φίρμα προετοιμάζει το επόμενο βήμα των ηλεκτροκίνητων σχεδίων της που θα πάρει την μορφή μιας νέας εκδοχής της Urus η οποία θα υιοθετήσει εξίσου plug-in υβριδική τεχνολογία. Να σημειωθεί ότι το ίδιο θα ισχύσει και για τη διάδοχο της Huracan η οποία βρίσκεται επίσης σε διαδικασία εξέλιξης.

Όπως προκύπτει από τις κατασκοπικές λήψεις του πανίσχυρου SUV η Lamborghini δεν θα περιοριστεί απλώς στην προσθήκη της plug-in υβριδικής τεχνολογίας, φροντίζοντας και τις άλλες παραμέτρους της πληθωρικής Urus σε σχεδιαστικό επίπεδο.

Για την ακρίβεια όπως προκύπτει από τις νέες εικόνες, η υβριδική Urus θα διαθέτει νέα φωτιστικά σώματα ένα πιο «ήπια» σμιλεμένο μπροστινό προφυλακτήρα στα πρότυπα της Revuleto.Αντιστοίχως θα ισχύσει και για το πίσω τμήμα το οποίο προς το παρόν καλύπτεται από άφθονο καμουφλάζ.

Mε δεδομένο ότι η Urus βασίζεται στην πλατφόρμα MLB Evo το plug-in σύνολο θα αντλήσει τις επιρροές από το ευρύ τεχνολογικό portfolio του ομίλου VW όπου ανήκει η Lamborghini. Φυσικά το τελικό αποτέλεσμα θα συμβαδίζει απολύτως με τον χαρακτήρα επιδόσεων και όσα είναι συνυφασμένα με την ιταλική φίρμα.

Αφετηρία για το νέο σύνολο αναμένεται να αποτελέσει ο twin-turbo V8 κινητήρας των 4.0 λίτρων οποίος θα συνδυάζεται αυτονόητα με ηλεκτρικό μοτέρ και μια μικρής χωρητικότητας μπαταρία ιόντων λιθίου. O συγκεκριμένος συνδυασμός θα εφοδιάζει και την επικείμενη Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid η οποία θα αποτελέσει την κορυφαία έκδοση του γερμανικού SUV που μοιράζεται πολλά κοινά χαρακτηριστικά με την Urus.

Προς το παρόν δεν έχουν δημοσιοποιηθεί στοιχεία για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της plug-in υβριδικής Urus με δεδομένο ότι οι πρόσφατες εκδόσεις S και Performante αποδίδουν 666 ίππους, η ισχύς της ανανεωμένης έκδοσης αναμένεται να ξεπεράσει το συγκεκριμένο μέγεθος εξασφαλίζοντας παράλληλα σαφή οφέλη σε όρους εξοικονόμησης ενέργειας.

Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα, η νέα υβριδική Urus αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στις αρχές του 2024.

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024