Στραμμένη την προσοχή της στον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, έχει η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού.
Την Παρασκευή (26/5) στις 19:30, οι πρωταθλητές Ελλάδας δίνουν την τέταρτη «μάχη» με τους «κιτρινόμαυρους», τους οποίους φιλοξενούν στην έδρα τους, με στόχο το 2-2 στη σειρά, ώστε να διεκδικήσουν στον πέμπτο τελικό τον τίτλο της Handball Premier.
Ο Σέρβος ίντερ του Θρύλου, Σάβο Σλαβούλιτσα, δήλωσε: «Βρισκόμαστε στους τελικούς και παλεύουμε για τον τίτλο, κάτι που είναι πολύ σημαντικό.
Μέχρι τώρα, το προβάδισμα έχουν οι γηπεδούχοι, ελπίζουμε ότι αυτό θα συμβεί και στο επόμενο παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίσουμε στην έδρα μας, με τον κόσμο μας, ώστε να φτάσουμε στον πέμπτο και τελευταίο τελικό.
Όλη η χρονιά είναι σε ένα παιχνίδι. Ας κερδίσει ο καλύτερος, όμως ελπίζω να είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουμε στο φινάλε».
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σε ένα ματς στο οποίο έγινε ροντέο στο τέλος, η Μίλαν έσωσε τον βαθμό με γκολ του Λεάο στο 90+2' - Θα πρέπει να λέει και «ευχαριστώ» στη Τζένοα η οποία έχασε πέναλτι με τον Στάντσιου στο 90+9'.
Οι χρήστες του TikTok θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε στιγμιότυπα αγώνων και σε βίντεο από τα παρασκήνια. Ακόμη, σε συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και σε ηχογραφήσεις από κάμερα θώρακος διαιτητή