Μια πολύ καλή σεζόν ολοκληρώνεται για τον Παναθηναϊκό, με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να προετοιμάζονται για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και χτίσιμο του ρόστερ που θα μπορέσει να «χτυπήσει» για δεύτερη συνεχή σεζόν το πρωτάθλημα.
Στις προτεραιότητες των Πράσινων είναι φυσικά και το ποιοι παίκτες θα μείνουν, με τον Μπερνάρντ να είναι από εκείνους που αναμένεται να δεχθούν προτάσεις. Μιας και υπάρχει φημολογία πως η Ατλέτικο Μινέιρο τον έχει στο στόχαστρό της και θα επιδιώξει την επιστροφή του.
Πάντως η προτεραιότητα του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού είναι ο Παναθηναϊκός, με τον οποίο έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο, δηλαδή έως το καλοκαίρι του 2024. Μάλιστα ο 30χρονος αναμένεται να λάβει για τη νέα σεζόν περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που σίγουρα θα παίξει τον ρόλο του.
Όπως αναφέρει η «Live Sport» ο Μπερνάρντ θέλει να παραμείνει στο «τριφύλλι», ενώ αξίζει να σημειωθεί πως όποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει πρώτα να ικανοποιήσει οικονομικά τον Παναθηναϊκό και προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση.
Aγώνες κανονικής περιόδου το 2026 και το 2028 - Η Γερμανία εξελίσσεται σε στρατηγικό κόμβο για την ανάπτυξη του αμερικανικού football (NFL) στην Ευρώπη
Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και άλλοτε συνεργάτης του Φρανκ Ράικαρντ στην Μπαρτσελόνα επιστρέφει στους πάγκους των εθνικών ομάδων για τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του ποδοσφαίρου του Σουρινάμ.
Αποφασισμένος να επιστρέψει στις νίκες στο σημερινό (14/12, 20:00) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι ο Άρης, που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών.