Ο Έντι Ταβάρες αναδείχθηκε καλύτερος αμυντικός της σεζόν στην Euroleague, αφήνοντας δεύτερο τον Τόμας Γουόκαπ του Ολυμπιακού. Λίγη ώρα αργότερα, ο Κώστας Σλούκας έσπευσε να εκφράσει την άποψή του μέσα από τα social media ότι ο συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό άξιζε περισσότερο το βραβείο από τον ψηλό της Ρεάλ.
Ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι δεν άφησε ασχολίαστη την τοποθέτηση του γκαρντ του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε αναφέρει το όνομά του στο ποστ του και απάντησε στον παίκτη των «ερυθρόλευκων», πως ναι μεν ο Γουόκαπ θα άξιζε το βραβείο αλλά οι αριθμοί δεν λένε ψέματα.
«Το αξίζει επίσης (εννοεί τον Γουόκαπ), όμως οι αριθμοί δεν λένε ψέματα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ταβάρες, λίγες ημέρες πριν από το Final 4 του Κάουνας, εκεί όπου η «βασίλισσα» αν αποκλείσει την Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό θα βρει απέναντί της στον τελικό το νικητή του ημιτελικού του Ολυμπιακού με τη Μονακό.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.
Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Καϊράτ (9/12, 17:30) με στόχο τη νίκη που θα τον κρατήσει στο παιχνίδι της πρόκρισης στην 24άδα του Champions League.
Με την υποστήριξη της Πρώτης Κυρίας, ο πρώην επιθετικός της Ίντερ και Μπαρτσελόνα ελέγχει πλέον τη φιλελεύθερη αλλά αμφιλεγόμενη ομοσπονδία ποδοσφαίρου του Καμερούν.