Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Πατώντας γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός «καθάρισε» τον ΠΑΟΚ κι έκανε το 1-0 στα ημιτελικά της Basket League, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να στέκεται στο κακό πρώτο μέρος των παικτών του το οποίο και απέδωσε σε ένα άδειασμα λόγω της πρόκρισης στο Final 4 της Euroleague.
Όσα είπε ο Μπαρτζώκας:
«Ο στόχος μπροστά μας είναι τόσο φωτεινός και σημαντικός που περπατούσαμε στην αρχή. Ο ΠΑΟΚ σκόραρε 11 τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο, είναι καλή ομάδα, απειλεί απ’ έξω με καλούς σουτέρ, και σε συνδυασμό με τον Ρένφρο, που είναι πολύ καλός ψηλός, βρήκαν ευκαιρίες για να βάλουν 45 πόντους.
Εμείς δεν δείξαμε διάθεση να κουραστούμε. Είναι δύσκολη ομάδα και μετά το Final Four θα την αντιμετωπίσουμε με πολλή σοβαρότητα.
Η εμπειρία είναι σημαντική για την Ευρωλίγκα. Πολλοί είναι οι παράγοντες που θα παίξουν ρόλο, πολλά δεν είναι στον έλεγχό σου. Σήμερα ξεκουράστηκε ο Σλούκας, είχε μια μικρή ενόχληση. Ξεκουράστηκε και ο Μπλακ, γενικά μοιράστηκε ο χρόνος συμμετοχής. Υπήρχε μεγάλο έλλειμμα ενέργειας, κούραση σωματική και πνευματική, υπήρχε ένα άδειασμα γενικά».
LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Αταλάντα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπάγερν Μονάχου – Αταλάντα για τη φάση των «16» του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3 HD.
LIVE: Τότεναμ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τότεναμ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τη φάση των «16» του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 5 HD.
LIVE: Λίβερπουλ – Γαλατασαράι. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λίβερπουλ – Γαλατασαράι για τη φάση των «16» του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2 HD.