Η Άννα Κορακάκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10μ., κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου σκοποβολής, που διεξάγεται στο Μπακού. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης κατετάγη αρχικώς τέταρτη στον προκριματικό με 581/600, αλλά στον τελικό πήρε από την αρχή το προβάδισμα και το διατήρησε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Με τις υπόλοιπες φιναλίστ να αποκλείονται σταδιακά, η Κορακάκη έμεινε με τελευταία αντίπαλο την Ουκρανή Ολένα Κόστεβιτς και διατήρησε την πρώτη θέση, ολοκληρώνοντας τον τελικό με συνολικό σκορ 221.9, έναντι 220.1 της αντιπάλου της.
Στον προκριματικό του αγωνίσματος συμμετείχε και η Χριστίνα Μόσχη, η οποία κατετάγη 25η με 573/600.
Η Κορακάκη θα αγωνιστεί επίσης στο πιστόλι 25μ., την Παρασκευή 12/5, καθώς στο μικτό ομαδικό των 10μ., αύριο Πέμπτη (11/5), μαζί με τον αδελφό της Διονύση.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Μετά την πρόκριση της ΑΕΚ στους «8» του Conference League, η Ελλάδα έχει την ευκαιρία να «σκαρφαλώσει» στην 10η θέση του UEFA Ranking. Δείτε τι θα σημαίνει αυτό για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Στην παράταση έλυσαν τις διαφορές τους η Ρόμα και η Μπολόνια. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 3-1, η Ρόμα ισοφάρισε 3-3 και στο 111’ σκόραρε η Μπολόνια και πανηγύρισε.