Η 9η αγωνιστική και προτελευταία των πλέι-οφ της Superleague ολοκληρώθηκε με την ΑΕΚ να παίρνει ξεκάθαρο προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου, σε ένα δραματικό φινάλε του πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα επιβλήθηκε του Άρη στη Θεσσαλονίκη με σκορ 2-1, με την Ένωση να περνά στην κορυφή της βαθμολογίας μόνη της έχοντας φτάσει πλέον στους 80 βαθμούς όντας στο +3 από τη δεύτερη θέση. Από τη μεριά του ο Άρης έμεινε στους 50 βαθμούς.
Στο ντέρμπι των «αιωνίων» ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό με σκορ 1-0 και ανέβηκε στους 70 πόντους, έχοντας το πάνω χέρι για την τρίτη θέση. Οι Πράσινοι είναι πια στο -3 από την κορυφή και ψάχνουν μια μεγάλη ανατροπή στο φινάλε.
Τέλος, ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετώπισε προβλήματα κόντρα στον Βόλο, του οποίου και επιβλήθηκε με σκορ 2-0, ανεβαίνοντας στους 67 πόντους. Από την άλλη, οι Θεσσαλοί έμειναν στην 6η θέση με 40 βαθμούς.
Ο Λεβαδειακός επέστρεψε στις νίκες και συνέχισε την επέλασή του καθώς έλαμψε και κόντρα στην ΑΕΛ Novibet στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο της
Σε ένα παιχνίδι που θύμισε τα μεγάλα ντέρμπι του παρελθόντος, ο Άρης Betsson νίκησε με 82-80 στο γεμάτο Ιβανώφειο τον Ηρακλή, με τον Τζόουνς να πετυχαίνει το νικητήριο καλάθι και τον Φόρμα να αποδεικνύεται μοιραίος στο τέλος.
Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Αρης ψήφισαν τον διοικητικό απολογισμό, όμως η ΑΕΚ προτίμησε την απομόνωση. Επίσης, είναι ξεκάθαρο ότι η διαιτησία είναι θέμα Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου