Συνεχίζουν με νίκες Λειψία και Φράιμπουργκ στο κυνήγι της 4άδας
Λειψία και Φράιμπουργκ επικράτησαν των Χόφενχαϊμ εντός (1-0) και Κολωνίας εκτός (1-0) και συνεχίζουν να μάχονται για την 4άδα της Bumdesliga και την έξοδο στο Champions League.
Λειψία και Χόφενχαϊμ ήθελαν και οι δύο τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Η μια για να μην χάσει την επαφή με τη μάχη της 4άδας ποιου δίνει εισιτήριο για το Champions League της νέας σεζόν και η άλλη για να διατηρηθεί πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού.
Τελικά η κλάση και η ποιότητα είχαν τον πρώτο λόγο. Οι Ταύροι απείλησαν με τους Λάιμερ (10′) και Βέρνερ (14′) για να έρθει ο Νκουκνού να σκοράρει στο 28′ δίνοντας τη νίκη στη Λειψία αφού οι φιλοξενούμενοι ουδέποτε φάνηκαν απειλητικοί, ενώ μάλιστα έχασε και ευκαιρία για το 2-0 με τον Αντρέ Σίλβα στο 75′ να σημαδεύει το δοκάρι.
Στους 29 βαθμούς έμεινε η Χόφενχαϊμ μόλις έναν βαθμό πάνω από την 16η Μπόχουμ και τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Λειψία έφτασε τους 54 βαθμούς και βρίσκεται 5η, στο -2 από την 4η Φράιμπουργκ.
Μιας Φράιμπουργκ που όπως συνηθίζει πήρε μια επαγγελματική νίκη με 1-0 με το γκολ του Ντόαν στο 58′ σε μια από τις ελάχιστες καλές φάσεις που έκανε στην αναμέτρηση. Τόσο η Λειψία όσο και η Φράιμπουργκ εκμεταλλεύτηκαν το στραβοπάτημα της Ουνιόν Βερολίνου που έμεινε στο 0-0 με την Μπάγερ Λεβερκούζεν εντός έδρας.
Πλέον η Ουνιόν βρίσκεται στην 3η θέση με 56 βαθμούς, ισόβαθμη με τη Φράιμπουργκ και με τη Λειψία στο -2 από αυτές σε μια μάχη όπου τρεις ομάδες τα δίνουν όλα για δύο εισιτήρια Champions League.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διάθεση εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.
Μετά τη Λεβερκούζεν στο Champions League, o Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόβλημα δυστοκίας του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.