Το ποσό των 60.720 ευρώ θα διατεθεί για την επιχορήγηση Περιφερειών για το πρόγραμμα γεωργικών προειδοποιήσεων ολοκληρωμένης φυτοπροστασίας της καλλιέργειας βαμβακιού της χώρας για το 2023.
Το εν λόγω πρόγραμμα αφορά την φυτοπροστασία των βαμβακοφυτειών με ενημέρωση των βαμβακοπαραγωγών, την επιτόπια παρακολούθηση των βαμβακοφυτειών του δικτύου, την εγκατάσταση των φερομονικών παγίδων πράσινου και ρόδινου σκουληκιού στις θέσεις καλλιέργειας που έχουν επιλεγεί από το επικαιροποιημένο σχέδιο παρακολούθησης την έκδοση δελτίων γεωργικών προειδοποιήσεων ολοκληρωμένης φυτοπροστασίας με τις διαπιστώσεις, τις προβλέψεις, τις οδηγίες παρακολούθησης των καλλιεργειών κ.λπ.
Η διάθεση του παραπάνω ποσού θα κατανεμηθεί ως εξής:
Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – ποσό 8.770,00 ευρώ
Να σημειωθεί ότι τα παραπάνω ποσά θα κατανεμηθούν από τις Περιφέρειες στις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων σύμφωνα με την κατάσταση προϋπολογισμού ΓΠ Βαμβακοκαλλιέργειας έτους 2023.
Κεντρικός συντονιστής του προγράμματος είναι η Διεύθυνση Προστασίας Φυτικής Παραγωγής του ΥπΑΑΤ και περιφερειακός συντονιστής τα κατά τόπου ΠΚΠΦΠ&ΦΕ.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας