Ο Ερικ Τεν Χαγκ θέλει να ενισχύσει το καλοκαίρι περισσότερο τα μετόπισθεν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς βλέπει τα προβλήματα από τις εμφανίσεις των Μαγκουάιρ και Λίντελοφ, ενώ ο Ραφαέλ Βαράν αντιμετωπίζει συχνά τραυματισμούς, και θα κινηθεί στη θερινή μεταγραφική περίοδο για την απόκτηση ενός ακόμη αμυντικού.
Μάλιστα, σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, η Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να βάλει στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών τον Μαγκουάιρ και συνάμα θέτει την τιμή των 35 εκατ. ευρώ για την πώληση του, με την πρώην ομάδα του, Λέστερ, να έχει δείξει ήδη ενδιαφέρον.
Ο Ολλανδός τεχνικός δεν τον υπολογίζει και επιμένει και θέλει να πάρει στο «Ολντ Τράφορντ» τον Τζούριεν Τίμπερ από τον Αγιαξ. Αυτός τον ανέδειξε στην πρώτη ομάδα και θεωρεί πως ο 20χρονος Ολλανδός στόπερ μπορεί να δώσει λύσεις στους «κόκκινους διαβόλους».
Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η Λέστερ θέλει να πάρει πίσω τον διεθνή στόπερ και ήδη έχει ξεκινήσει επαφές με τη Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του το καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης (21:15) σε ένα ντέρμπι πρωτιάς στο ΣΕΦ, ενώ ο Παναθηναϊκός δίνει κρισιμότατο στην έδρα της Μπαρτσελόνα (21:30).
Ο Βινίσιους αναφέρθηκε στο θέμα του ρατσισμού στον αθλητισμό, στο μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης, τους δύο προπονητές που είχε φέτος, αλλά και στον Εμπαπέ.