Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσέλσι – Λίβερπουλ 0-0: Έ«χ»ασαν και οι δύο

Τσέλσι – Λίβερπουλ 0-0: Έ«χ»ασαν και οι δύο

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της αγωνιστικής στην Premier League ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Λίβερπουλ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0, που δεν αφήνει ικανοποιημένη καμία.

Τσέλσι και Λίβερπουλ έμειναν στο 0-0 στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Premier League, με τους Λονδρέζους να βρίσκουν δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα αλλά να βλέπουν ισάριθμες φορές τα γκολ να ακυρώνονται.

Σαφώς ανώτεροι οι «μπλε» που εκτός από τα δύο γκολ που δεν μέτρησαν είχαν και πληθώρα ευκαιριών, απέναντι στην αποκαρδιωτική για ακόμα μία φορά Λίβερπουλ του Κώστα Τσιμίκα που αγωνίστηκε βασικός.

Παραμένουν χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα και οι δύο ομάδες, με την Τσέλσι να είναι στην 11η θέση με 39 βαθμούς σε 29 ματς και τη Λίβερπουλ στην 7η με 43 βαθμούς και με έναν αγώνα λιγότερο.

Σε ένα σχετικά ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, η Τσέλσι ήταν εκείνη που ήταν περισσότερο απειλητική, σπαταλώντας ορισμένες καλές ευκαιρίες, όπως με τον Κόβασιτς στο 6′, αλλά και του Χάβερτς στο 12ο λεπτό με τον Άλισον να εξουδετερώνει το σουτ του.

Στο 24ο λεπτό ο Τζέιμς σκόραρε μετά από κόρενρ και κεφαλιά ου Χάβερτς αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οριακό οφσάιντ. Στο φινάλε του ημιχρόνου, η Λίβερπουλ απείλησε αρχικά με τον Γκόμες, με τον Κέπα να του λέει όχι και στη συνέχεια ο Φαμπίνιο σημάδεψε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος και πάλι οι «μπλε» έγιναν επικίνδυνοι πρώτοι, με τον Κόβασιτς από θέση τετ-α-τετ μέσα από την περιοχή να στέλνει την μπάλα ψηλά. Δύο λεπτά αργότερα ο Χάβερτς σκόραρε όταν μετά από επέμβαση του Άλισον η μπάλα χτύπησε στον αγκώνα του και πήγε στα δίχτυα, χωρίς το γκολ να μετρήσει.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες και σίγουρα όχι ικανοποιημένες από το αποτέλεσμα.

Τσέλσι : Κέπα, Τζέιμς, Φοφανά, Κουλιμπαλί, Κουκουρέγια, Τσίλγουελ (78’ Μούντρικ), Καντέ (70’ Γκάλαχερ), Κόβατσιτς, Φερνάντες, Ζοάο Φέλιξ (85’ Στέρλινγκ), Χάβερτς

Λίβερπουλ : Άλισον, Γκόμες, Ματίπ, Κονατέ, Τσιμίκας (66’ Ρόμπερτσον), Φαμπίνιο, Χέντερσον, Τζόουνς (79’ Χάκπο), Φιρμίνο (66’ Σαλάχ), Νούνιες (79’ Μίλνερ), Ζότα

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Μπόρνμουθ – Μπράιτον 0-2
Λιντς – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-1
Λέστερ – Άστον Βίλα 1-2
Τσέλσι – Λίβερπουλ 0-0

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024