Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπάγερν Μονάχου – Φράιμπουργκ 1-2: Αποκλεισμός στις καθυστερήσεις για τους Βαυαρούς

Μπάγερν Μονάχου – Φράιμπουργκ 1-2: Αποκλεισμός στις καθυστερήσεις για τους Βαυαρούς

Απίστευτη εξέλιξη στο Κύπελλο Γερμανίας με την Μπάγερν να αποκλείεται εντός έδρας (2-1) από τη Φράιμπουργκ με γκολ πέναλτι στο 94′. Καθάρισε την Ουνιόν για λογαριασμό της Άιντραχτ ο Κόλο Μουανί (2-0)

Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχτηκε τη Φράιμπουργκ για το Κύπελλο Γερμανίας, με τους Βαυαρούς να θέλουν την πρόκριση στην επόμενη φάση, στοχεύοντας το πολυπόθητο τρεμπλ στο τέλος της σεζόν.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους παίκτες του Τούχελ, με τον Σανέ να απειλεί στο 12′ και τον Ουπαμεκανό να σκοράρει στο 19′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κίμιχ για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι που κάνουν γενικά μια πολύ καλή σεζόν στην Bundesliga, κάθε άλλο παρά πανικοβλήθηκαν και βρήκαν γρήγορα την απάντηση με σουτάρα του Χόφλερ στο 27′.

Από εκεί και πέρα ο Μίλερ προσπάθησε για την Μπάγερν αλλά ήταν άστοχος σε δύο περιπτώσεις (33′ και 45+2′), με το 1-1 να είναι το σκορ του ημιχρόνου για τις δύο ομάδες. Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Στράιχ είχαν περισσότερο το μυαλό τους στην άμυνα, απειλήθηκαν μόνο μια φορά από τον Παβάρ και περίμεναν την… στιγμή τους στο ματς.

Μια στιγμή που ήρθε από τον Τζαμάλ Μουσιάλα που έκανε χέρι εντός περιοχής, με τον διαιτητή να δίνει στις καθυστερήσεις πέναλτι υπέρ της Φράιμπουργκ και τον Χόλερ να είναι ψύχραιμος στο 90+5′ για το 2-1, δίνοντας μια τεράστια πρόκριση στην ομάδα του, επί της παντοδύναμης Μπάγερν.

Sports in

Οι Νικς «πάτησαν» τους Σίξερς με συγκλονιστικό Μπράνσον και 3-1 η σειρά (92-97)

Οι Νιου Γιορκ Νικς έχοντας τρομερή μέρα τον Τζέιλεν Μπράνσον υπέταξαν 97-92 του Σίξερς και θέλουν πλέον μία νίκη για την πρόκρισή τους στον 2ο γύρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024