Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γιουβέντους – Ίντερ 1-1: Όρθιοι οι «νερατζούρι» στο Τορίνο

Γιουβέντους – Ίντερ 1-1: Όρθιοι οι «νερατζούρι» στο Τορίνο

Η γκολάρα του Κουαδράδο στο 83’ φάνηκε να δίνει στη Γιουβέντους προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, αλλά το πέναλτι του Λουκάκου στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων άφησε τα πάντα ανοιχτά (1-1) ενόψει της ρεβάνς.

Ό,τι δεν συνέβη σε ολόκληρο το ματς, έγινε από το 80′ και μετά στο Τορίνο, όπου Γιουβέντους και Ίντερ έμειναν στο 1-1 στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας. Το ζευγάρι του περσινού τελικού, θα λύσει οριστικά τις διαφορές του στη ρεβάνς της 26ης Απριλίου στο Μιλάνο.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο σχεδόν σε όλη του τη διάρκεια, με τις δύο ομάδες να έχουν κάποιες καλές στιγμές, αλλά γκολ να μην βρίσκουν. Αυτή που κατάφερε τελικά να σκοράρει ήταν η Γιουβέντους όταν με ένα εκπληκτικό διαγώνιο σουτ στο 83′ ο Κουαδράδο έκανε το 1-0.

Κι εκεί που όλα έδειχναν να έχουν κριθεί, έγινε χαμός στις καθυστερήσεις. Η Ίντερ κέρδισε πέναλτι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έξαλλα, αλλά η απόφαση δεν άλλαξε. Ο Λουκάκου ευστόχησε και έκανε το 1-1, αλλά κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών φάνηκε να κάνει χειρονομίες προς τους οπαδούς της Γιούβε και αποβλήθηκε.

Επικράτησε ένταση μεταξύ των παικτών και όταν μετά από λίγα λεπτά το παιχνίδι ολοκληρώθηκε, οι παίκτες των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθούν μετά τη λήξη του ματς και οι Κουαδράδο, Χαντάνοβιτς.

Sports in

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 88-95: Το έκανε 2-2 και… βλέπει Βερολίνο

Ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ επικρατώντας με 95-88, ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και θα παίξει την πρόκρισή του στο Final Four στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024