Ο Γουέιντ Μπάλντγουιν ήταν από τους κορυφαίος της Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον μήνα Μάρτιο και μάλιστα ανακηρύχθηκε και πολυτιμότερος της Euroleague το συγκεκριμένο μήνα.
Ο ίδιος, μίλησε για το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, ενώ έθεσε και τους στόχους της, τονίζοντας ότι αυτοί είναι, η κατάκτηση του πρωταθλήματος στα εγχώρια και η είσοδος στο Final Four της Euroleague.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του πρώην άσου του Ολυμπιακού μεταξύ άλλων:
«Στη Μακάμπι διασκεδάζουμε το παιχνίδι. Προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος.
Αναδείχθηκα MVP του Μαρτίου, αλλά το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε έξι διαδοχικά ματς.
Είχαμε όλοι μαζί έναν υπέροχο μήνα και γενικά κάνουμε μία συλλογική προσπάθεια που μας έχει τοποθετήσει σε ευνοϊκή θέση όσον αφορά στην κατάταξη.
Θέλουμε να κατακτήσουμε το εγχώριο πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη έχουμε όνειρα. Πλέον μπαίνουμε στο πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν και πρέπει να πετύχουμε τους στόχους μας. Το Final Four είναι ένας από αυτούς».
Αξίζει να σημειωθεί πως η Μακάμπι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 19 νίκες 13 ήττες και ενώ έχει ματς με τη Ζαλγκίρις εκτός (6/4), και το τελευταίο με τη Ρεάλ Μαδρίτης εντός (13/04).
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εξαιρετική επιθετική πολυφωνία απέναντι σε μια Μπαρτσελόνα που δεν είχε λύσεις κι έτσι επικράτησε εύκολα στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Euroleague με 80-61.
Τζα Μοράντ και Ζακ Λαβίν είναι μερικά από τα ονόματα που «ακούγονται» για τους Μπακς προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παραμείνει στο Μιλγουόκι.
Έγινε γνωστή η ημερομηνία άφιξης του Σαντίνο Αντίνο στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, με τον 20χρονο αριστερό εξτρέμ να αναμένεται το μεσημέρι της Κυριακής (18/01).