Σεπόλια: Τέσσερις οι επιθέσεις κατά της 12χρονης – Αυξημένη επιτήρηση από την ΕΛ.ΑΣ.
Η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε την τελευταία επίθεση από αιχμηρό αντικείμενο, μέσα στο σπίτι που διαμένει.
Η υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια που έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας από τον Ηλία Μίχο βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο, μετά τη νέα επίθεση που δέχθηκε το ανήλικο κορίτσι μέσα στο σπίτι που διαμένει.
Μάλιστα, όπως καταγγέλλει η οικογένεια της ανήλικης δεν είναι το πρώτο συμβάν με στόχο τη 12χρονη, αλλά τα περιστατικά επίθεσης και απόπειρας αρπαγής του παιδιού από αγνώστους φτάνουν στα τέσσερα.
«Είναι ένας αόριστος αριθμός ανθρώπων αυτός που μπορεί να απειλείται από το ότι το παιδί μιλάει στις αρχές γιατί δεν ξέρει θα πει το δικό μου όνομα τώρα; Υπάρχει κατά τη δική μου γνώμη και η προσπάθεια εκφοβισμού του παιδιού», είπε η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Αντωνία Λεγάκη.
Υπό αυξημένη επιτήρηση πλέον
Μετά το νέο περιστατικό που σημειώθηκε εκεί που διαμένει πλέον η 12χρονη και την παρέμβαση της αντιεισαγγελείας του Αρείου Πάγου, η ανήλικη βρίσκεται υπό αυξημένη επιτήρηση από τις αστυνομικές αρχές.
Η 12χρονη κλήθηκε να καταθέσει στην αστυνομία για το νέο συμβάν και εξετάσθηκε από ιατροδικαστή. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρεται στη γνωμάτευση ότι υπάρχουν ευρήματα επίθεσης στο παιδί χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστό αν προκλήθηκαν από μαχαίρι, όπως ανέφερε η 12χρονη ή από κάποιο άλλο αιχμηρό αντικείμενο.
«Πιθανόν να μην είναι μαχαίρι, να είναι σουγιάς, να είναι κατσαβίδι, δεν ξέρω τι μπορεί να είναι, πάντως είναι σίγουρο ότι το παιδί έχει τραυματιστεί στο χέρι του από πάνω ψηλά μέχρι σχεδόν τον αγκώνα. Αυτό το έχω δει με τα μάτια μου σε φωτογραφίες», δήλωσε η δικηγόρος Ασπασία Ταραχοπούλου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. γίνονταν περιπολίες στο σπίτι της ανά τακτά διαστήματα, ωστόσο δεν υπήρχε μόνιμη φύλαξη λόγω μη υποβολής σχετικού αιτήματος.
Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τη νομική υποστήριξη της οικογένειας, η ανήλικη χρειάζεται εκτός από αυξημένα μέτρα ασφαλείας και στήριξη από κοινωνική υπηρεσία στο σπίτι όπου ζει με τη θεία της πλέον, καθώς η γυναίκα είναι σε αναζήτηση εργασίας.
- Κακοκαιρία Byron: Τι ισχύει σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα – Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία
- Στην 5η θέση η Ελλάδα ως προορισμός ευεξίας διεθνώς
- Συνταγή: Κοτόπουλο με γιαούρτι & μπαχαρικά
- Global Peace Index: Πόσο ασφαλής και ειρηνική είναι η Ελλάδα – Υποχώρησε στην παγκόσμια κατάταξη
- Ο μύθος ότι η Δημοκρατία και η πολιτική υποφέρουν από κόπωση – Το παράδειγμα της Γαλλίας
- Κακοκαιρία Byron: Πώς θα εξελιχθεί τις επόμενες ώρες – Κόκκινος συναγερμός για πολλές περιοχές
- Αυτές οι δύο τροφές είναι οι πιο απολαυστικές «ασπίδες» για την καρδιά
- Ρεύμα: Τα νέα πορτοκαλί τιμολόγια και πότε μας συμφέρουν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442