Να κλείσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης θέλει ο Λούκα Μόντριτς και το φωνάζει. Ο Κροάτης άσος συγκεκριμένα φέρεται να απάντησε αρνητικά σε πλουσιοπάροχη πρόταση της Αλ-Νασρ για να συνεχίσει εκεί.
Οι Σαουδάραβες κατέθεσαν πρόταση στον Μόντριτς για το καλοκαίρι -όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ- για συνεργασία 2,5 ετών και συνολικών αποδοχών 40 εκατ. ευρώ το ίδιο διάστημα, ο ίδιος όμως αρνήθηκε τα πετροδόλαρα αφού επιθυμεί να κλείσει την καριέρα του στη Βασίλισσα.
Ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας το 2018 είπε μάλιστα σχετικά με τη Ρεάλ Μαδρίτης:
«Ο Τύπος πάντα γράφει διάφορα σενάρια, αλλά το έχω πει και θα το πω ξανά. Θέλω να μείνω και τη νέα σεζόν στην Ρεάλ και αν όλα πάνε καλά στόχος μου είναι ν’ αποσυρθώ στο Μπερναμπέου φορώντας τη φανέλα της ομάδας που αγάπησα όσο καμιά».
Ο αναλυτής του NBA Κέντρικ Πέρκινς τόνισε σε δηλώσεις του ότι το γεγονός πως ο Γιάννης Ανετοκούνμπο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα της παραμονής του ή όχι στους Μιλγουόκι Μπακς, συνιστά λανθασμένο χειρισμό.
Οπαδοί της Μπαρτσελόνα προμηθεύουν -μέσω της μαύρης αγοράς- εισιτήρια σε αυτούς του Ολυμπιακού και η καταλανική ομάδα παίρνει μέτρα για να μην γίνει... ερυθρόλευκο το γήπεδό της.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.