Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαρινάκης: «Η ΕΠΟ είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει» (vid)

Μαρινάκης: «Η ΕΠΟ είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει» (vid)

Τι είπε ο ηγέτης του Ολυμπιακού κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία της ΕΠΟ, μετά τη συνάντηση των Big-4 με τον Στιβ Μπένετ.

Αστραψε και βρόντηξε ο ηγέτης του Ολυμπιακού και πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης, κατά την αποχώρησή του από γραφεία της ΕΠΟ, μετά τη συνάντηση των Big-4 με τον αρχιδιαιτητή, Στιβ Μπένετ και τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκο.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ανέφερε: «Τι να σας πω εγώ; Δεν ξέρετε τι είναι η ΕΠΟ; Ο,τι χειρότερο υπάρχει είναι η ΕΠΟ…».

Μια συνάντηση που κράτησε περισσότερες από τέσσερις ώρες, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία της ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδή, να βγάζει στη… σέντρα την ΕΠΟ και τον πρόεδρό της, Τάκη Μπαλτάκο.

Δείτε το βίντεο:

Εξαλλος ήταν κατά την αποχώρησή του και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος όταν βγήκε από τα γραφεία της ΕΠΟ έριξε μια… φαρμακερή ατάκα για τον πρόεδρο της ομοσπονδίας. «Έχω κάνει δώρο μια… φούστα του Μπαλτάκου». «Να τη φορέσει για να δει αν του κάνει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024