Χαρά Βέρρα – Γιάννης Καψάλης: Μετέτρεψαν το J2US σε πανηγύρι – «Τα έσπασαν» στη σκηνή
Άπαντες σηκώθηκαν από τις καρέκλες τους για να χορέψουν!
Μία έκπληξη περίμενε όσους βρίσκονταν το βράδυ του Σαββάτου στο στούντιο του J2US αλλά και τους τηλεθεατές.
Ανήμερα της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στήθηκε ένα γλέντι στη σκηνή, με τη Χαρά Βέρρα και τον Γιάννη Καψάλη.
Οι δύο μετρ του παραδοσιακού τραγουδιού εκτόξευσαν το κέφι στα ύψη και μετέτρεψαν το σόου σε πανηγύρι, ερμηνεύοντας με τις μεγάλες τους επιτυχίες αλλά και αγαπημένα παραδοσιακά τραγούδια.
Το πλατό πήρε φωτιά σε χρόνο dt και άπαντες σηκώθηκαν από τις καρέκλες τους για να χορέψουν υπό τους ήχους του κλαρίνου.
Μάλιστα, ένεκα και της ημέρας, στη σκηνή βρέθηκαν και χορευτές παραδοσιακών χορών με εντυπωσιακές φορεσιές, που πλαισίωσαν τους τραγουδιστές σε ένα άκρως ελληνικό γλέντι.
Σημειώνεται ότι η Χαρά Βέρρα είναι παλιά γνώριμη του J2US, μιας και έχει διατελέσει coach του Τρύφωνα Σαμαρά.
Πάρτε μια γεύση από όσα έγιναν
- Συναγερμός στις Αρχές: Εξαφανίστηκε 17χρονη από τη Φυλή
- Ελληνικοί… χοροί στο ημίχρονο του Μπλέιζερς – Μπακς και τραγούδι της Αναστασίας στα ηχεία (vid)
- Νικητιάδης: Η ΝΔ έκανε το κράτος μαγαζί απευθείας αναθέσεων και «ημετέρων»
- Δημοσθένης Βουτυράς: Πιστός στον εαυτό του
- Τι έχει να πει ο γιος του Πιρς Μπρόσναν με τον επόμενο Τζέιμς Μποντ;
- Κατασχέθηκαν πάνω από 2.800 πούρα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αξίας 440.000 ευρώ




