Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άφωνη η Βανδή: «Πώς θα ήθελες να σου κάνει πρόταση γάμου ο Βασίλης;»

Άφωνη η Βανδή: «Πώς θα ήθελες να σου κάνει πρόταση γάμου ο Βασίλης;»

Η ερώτηση για την πρόταση γάμου που άφησε άφωνη τη Δέσποινα Βανδή.

Μια ερώτηση που το πιθανότερο δεν περίμενε να ακούσει η Δέσποινα Βανδή ειπώθηκε στο J2US για τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Ήταν αμέσως μετά την εμφάνιση του Άρη Σοϊλέδη και της Μαριάντα Πιερίδη που η Δέσποινα Βανδή θα πάγωνε στο άκουσμα της ερώτησης που δέχτηκε στον τηλεοπτικό αέρα του προγράμματος.

Αφορμή στάθηκε το κομμάτι «Ο ωραίος και η ωραία» που τραγούδησε το ζευγάρι του J2US, Άρης Σοϊλέδης και Μαριάντα Πιερίδη.

«Αγάπη μου, τι κούκλος είσαι με το πουκάμισο! Μαριάντα μου, είσαι μια θεά με ροζ νυφικό, φανταστική! Εσύ, (σ.σ. Άρη), θα ορίσεις ημερομηνία γάμου με το Μαράκι; Θέλω την πρόταση να την κάνεις στη σκηνή του J2US. Την κανονική πρόταση, να κλαίει» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής για να δώσει στη συνέχεια τον λόγο στη δημοφιλή τραγουδίστρια.

Τα παραμύθια, ο γάμος και η Δέσποινα Βανδή

«Μ’ άρεσε αυτό που είπες! «Την κανονική, να κλαίει»! Δηλαδή ότι μια γυναίκα, όταν της κάνουν πρόταση γάμου, κλαίει από συγκίνηση ε; Τι λες τώρα;» τόνισε αρχικά η Δέσποινα Βανδή.

«Δεν κλαίει; Τι λέει, «έλα μωρέ, εντάξει, μου το είπε»; Τι λέει; Εσένα άμα σου κάνουν πρόταση γάμου; Μισό λεπτό να το συζητήσουμε! Πώς είναι για σένα η πιο ωραία πρόταση γάμου; Πως θα ήθελες να σου κάνει πρόταση γάμου ο Βασίλης;».

Ξεπερνώντας το αρχικό σοκ και τα χαμογελαστά επιφωνήματα των υπολοίπων κριτών, η Δέσποινα Βανδή αρκέστηκε να αναφέρει «τι λέει;». «Εγώ αντιπαρέρχομαι και λέω ότι θα πρέπει να αναρωτηθείτε γιατί όλα τα παραμύθια τελειώνουν στον γάμο. Δεν συνεχίζεται, δεν υπάρχει δεύτερος τόμος. Στη Σταχτοπούτα μετά υπάρχει κάτι άλλο; Δεν μας το έχουν πει! Δεν μας το έχουν πει! Λοιπόν, πάμε στα παιδιά».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024