Βασίλης Μπισμπίκης: Δεν θα τον αναγνώριζε… ούτε η Βανδή – Αγνώριστος ο ηθοποιός στη νέα του παράσταση
Ο Βασίλης Μπισμπίκης εμφανίζεται στην παράσταση με πολλά παραπανίσια και κιλά και φαλακρός
Ο Βασίλης Μπισμπίκης προχώρησε σε μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του, για τις ανάγκες του πρωταγωνιστικού ρόλου στην θεατρική παράσταση «Έγκλημα και τιμωρία: Αθήνα», που παίζεται στη Στέγη του Ίδρυματος Ωνάση.
Στη φωτογραφία που προβλήθηκε στο «Πρωινό», ο γνωστός ηθοποιός δεν… αναγνωρίζεται από τις αλλαγές που έχει κάνει επάνω του.
Ο Βασίλης Μπισμπίκης εμφανίζεται στην παράσταση με πολλά παραπανίσια και κιλά και φαλακρός. Είναι στην κυριολεξία αγνώριστος.
Δείτε την εικόνα…
«Όποτε μου καυλ@σει να κάνω κάτι θα το κάνω»
Πριν από λίγες μέρες ο ηθοποιός είχε επιλέξει να απαντήσει σε όλα τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει για τις πράξεις του.
Ο ηθοποιός εστιάζει τις απαντήσεις του στην ελευθερία έκφρασης, λέγοντας με γλαφυρό τρόπο «όποτε μου κ@υλώσει να κάνω κάτι θα το κάνω».
«Αυτό που με πειράζει είναι ο κανιβαλισμός από τα Μέσα. Η ανθρωποφαγία για κάθε κίνησή μου. Συμβαίνουν τόσα πράγματα και οι άλλοι κάθονται και παρακολουθούν τον Μπισμπίκη άμα καπνίζει ή άμα χορεύει. Είναι γελοίο. Μερικές φορές όμως και χυδαίο. Γιατί διαπιστώνεις πόσο πουριτανοί, συντηρητικοί και ρατσιστές είμαστε. Ασχολούνται με την κοιλιά μου, πώς χορεύω ή πόσω χρονώ είναι η Δέσποινα» είπε αρχικά ο Βασίλης Μπισμπίκης.
«Και εκεί απογοητεύεσαι και από ανθρώπους που υποτίθεται ότι πιστεύουν στη διαφορετικότητα, που θέλουν να ανοίξει το πράγμα, ασχολούνται με το #MeToo και τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, αλλά ξαφνικά στοχοποιούν με τρόπο ρατσιστικό έναν άνθρωπο. Γιατί έπαιξαν πολλές εκφράσεις και αναρωτιέσαι: Τελικά κάνουμε βήματα μπροστά ή είναι όλα για το θεαθήναι; Γίνεται κάτι επί της ουσίας ή είναι όλα μόδα; Το #MeToo είναι μόδα ή θα αφήσει αποτύπωμα;» συμπλήρωσε.
«Ε προφανώς. Δεν είναι σαν να έχω γίνει ένας τύπος σελέμπριτι; Κάπως έτσι δεν με παρουσιάζουν; Δεν έχω πει ποτέ σε φωτογράφο να έρθει να με φωτογραφήσει, δεν πηγαίνω σε κοσμικά. Αλλά όποτε μου καυλώσει να κάνω κάτι θα το κάνω. Θα πάω στα μπουζούκια να δω την κοπέλα μου και να διασκεδάσω. Δεν θα πιω, δεν θα καπνίσω, δεν θα χορέψω; Θα πρέπει να προσέχω μην είναι η κάμερα εκεί; Δεν είναι φυλακή να προσέχεις συνέχεια; Κι άμα μεθύσω και γουστάρω να κάνω και το καραγκιοζιλίκι μου και να ξεφτιλιστώ, δηλαδή τι, θα σκεφτώ αν θα με πάρει η κάμερα;» κατέληξε.
- Ο Μοντέρο καλημέρισε τον κόσμο του Ολυμπιακού με «κάτι μαγικό» (vid)
- Ο Τραμπ επιφυλάχθηκε για τα F-35 – Αναμένονται κινήσεις μέχρι το Νοέμβριο και τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ
- Emmy 2026: Μεταθανάτια υποψηφιότητα στον Ρομπ Ράινερ
- Ακροβατικός διάδρομος με ατελείωτα έξοδα για τους αθλητές – Σε ρόλο θεατή η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Καίτη Γαρμπή: Η πρώτη εμφάνιση στη σκηνή μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας της
- Φοιτητική στέγη: Τα ακριβότερα ενοίκια γύρω από τα πανεπιστήμια
- Φωτιά στον Ασπρόπυργο – Ενισχύθηκε η δύναμη της Πυροσβεστικής και συνδράμει ελικόπτερο – Ήχησε 112
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442